Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Februari


 

Jag bara älskar denna vinter! Tänk att äntligen få uppleva en vinter som i min barndom......

Att inse att min kropp är hel och klarar av att skotta snö utan protest är fantastiskt! Att se glädjen i min dotters ansikte när hon efter varje frukost springer o sätter på sig kläder för att gå ut och åka pulka på gården, ja glädjen liksom spritter i mig.....

 

Och vilket tillfälle att få tillämpa mina vatabalanserande verktyg, har fått öka på med ännu mera varmt vatten, mustig varm mat och grundande yoga och meditation!

 

 Jag fortsätter min livsresa och har anmält mig till en teraupeututbildning som startar i mars, Vilken utmaning!!! Mera information om detta kommer i nästa nyhetsbrev!!

Ser verkligen fram emot ett nytt spännande och utvecklande år, med massa härliga tillfällen att få möta er alla på yogamattan!

Namaste Sara

 

 

 


Yogadag Närvaro

Lördagen 17/2 kl 9-16

Under denna dag vill vi, Sara och Zara,  förmedla hur närvaro och uppmärksamhet skapar de bästa förutsättningar för helande. 

Under dagen kommer vi att prova olika tekniker, såsom andetaget, rörelse, meditation och återhämtning. Allt för att hitta tillbaka in i vår kropp, och att lära oss observera olika tillstånd, känslor och förnimmelser, utan att dras med eller att stänga av! 

Du kommer att få med dig verktyg som hjälper dig att helhjärtat möta Dig själv där du är just NU och utifrån det göra mera medvetna val i vardagen!

 

Vi äter gemensam lunch vid vackra Ryggåstugan

 

Mera info>> 

Boka din plats här >>


Kreativ kurshelg 10-13/5

Känner du en längtan efter att skapa och hitta tillbaka till din kropp och ditt andetag? Då är detta weekenden för dig!

Genom yogan och meditationen ökar kontakten med dig själv och din kropp vilket främjar den skapande processen som du får i måleriet. 

Inre bildskapande och yoga har i grunden samma målsättning vilket är att komma i balans och harmoni med dig själv och din omgivning. Detta underlättar för dig att vara i kontakt med din kreativitet och inre potential.

 

Mera info >>

Boka din plats till sara@livibalansdalarna.se

 

Varmt välkommen


Hela Dig 2018

HELA DIG 

är en fördjupningskurs för dig som vill ta ytterligare ett steg mot bättre balans med hjälp av yoga och ayurveda. Kursen pågår under ett år och vi träffas vid tolv olika tillfällen under två timmar. Vi går igenom  pranayama, asanas, återhämtning och samtal kring hur du för in yoga, kost, rutiner och meditation som en naturlig del av ditt liv. Vid varje tillfälle får du även en hemuppgift som kommer att hjälpa dig att integrera de olika verktygen från yoga och ayurveda i din vardag.

I och med att kursen pågår under tolv månader och du hela tiden får återkoppling till det du lär dig, är det här en unik chans att bryta gamla mönster och lära dig att lyssna till vad du mårbra av i ditt liv- helt enkelt en stor verktygslåda för ett liv i balans!

 

Mera info här>>


Evenemang 2018

Välkommen till någon av årets föreläsningar, workshops och yogaweekend!

Se datum för alla evenemang som anordnas av Liv i balans Dalarna.

Läs mer >>


Yogaklasser

Måndagar

17.30 & 19.30

Tisdagar

9.30 

Onsdagar

9.30 & 17.00 

Finns platser kvar på alla klasser, så välkommen att komma och prova. 1:a gången gratis!

Läs mer >>


Gästlärare

 

23/3 Afterwork med aromayoga

Mer info >>

 

 

 

 

 

 

Meditationskurs start 6/3

Boka din plats här>>


Vid frågor eller anmälan vänligen kontakta Sara

070/173 56 32 

sara@livibalansdalarna.se

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltagit på någon av mina klasser, föreläsning eller Yogaweekend, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter