Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Samarbete med Type & Tell och sista chansen för anmälan till Författarateljén

Nytt samarbete med Type & Tell

Det här året startar med en glad nyhet. Tillsammans med mina kollegor i Litterära konsulter finns jag från och med nu som lektör för alla kunder på Type & Tell, som är Albert Bonniers förlags egenutgivningstjänst.

Det betyder att de som använder Type & Tell som verktyg för att ge ut sin bok - vare sig det är en roman eller en fackbok, tryckt eller e-bok - kan köpa lektörsläsning, korrekturläsning och första kapitel-analys där. Och då kan det vara just jag som får det uppdraget!
Här skriver Type & Tell om vårt samarbete.

Naturligtvis går det fortfarande bra att beställa samma tjänster direkt ifrån mig.

 

Författarateljén - anmäl dig senast den 31 januari

Under 2018 har Författarateljén öppet för alla som skriver och som vill ha ett forum för att kunna ställa frågor och få tips och råd från lektörer och litterära konsulter. 

Medlemskap för basnivån kostar 1 800 kronor, nästa nivå kostar 3 900 kronor och för PT-nivån är det 6 900 kronor (beloppen är inklusive moms). Mycket pengar. Ja, men inte mer än vilken hobby som helst kostar. Jämfört med skrivarkurser en helg eller en kväll i veckan i en termin lovar jag att du får mycket för pengarna i Författarateljén. Häng med hela 2018 - anmäl dig senaste 31 januari via länken nedan.

Om du känner någon du tror kan vara intresserad får du gärna skicka vidare den här information till dem. 

 

Om du anmäler dig till Författarateljén via nedanstående länk ger Ordhyllan dig dessutom en extra bonus i form av 30 procents rabatt på en första kapitel-analys


Anmäl dig här

Klicka på bilden till höger så kommer du till en sida där du kan anmäla dig och läsa mer om vad som ingår.

Glöm inte - senaste anmälningsdag onsdagen den 31 januari.

Jag hoppas vi ses i Författarateljén under 2018!

 


homepageinstagramtwitterlinkedin

Ordhyllan, Lena M Johansson

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller för att du har skrivit upp dig på Ordhyllans nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att klicka här.

Sent with Get a Newsletter