Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Livsmedelsmärkning - Använder ni rätt kort/etikett?

Sedan April 2015, så har EU krav på märkning av livsmedel som säljs över disk eller serveras i bl.a. bufféer. Detta är något många missar och slarvar med.

Det är viktigt att man märker produkterna med pris och innehållsförteckning där man klart visar om produkten innehåller ämnen som kan förorsaka allergier. Visar det sig att man inte kommunicerat att ett livsmedel innehåller ex. gluten eller nötter kan det bli påföljder för ansvarig näringsidkare.

Vi på Cards and More har under många år levererat etiketter och plastkort för märkning av livsmedel till våra kunder, där vi bl.a. ihop med några av våra leverantörer Evolis och Zebra kan leverera lösningar med plastkort, färgband och programvara för informativa, snygga, tåliga och hygieniska skyltar.

Ni kan läsa mer om det här eller läsa mer om Zebra's produkter här!

 

 

Tony Garvill, VD på Cards And More

Datacard SD360 dubbelsidig med USB & Ethernet

Just nu betalar du inget extra för dubbelsidig funktion!

DataCard SD360 är en kortskrivare fullpackad med branschledande innovationer som gör ID-kort utskrifter enkelt och ekonomiskt. SD360 skrivaren producerar enastående ID-kort som är både visuellt imponerande och lätt att tillverka. Skriver ut enkel-dubbelsidiga kort snabbt, så att du som användare sparar tid och ökar produktiviteten.

Kampanjspris: 8 936 kr exkl. moms (Ord. pris: 13 517 kr exkl. moms)

facebooklinkedinhomepage

Cards and more Sverige AB
www.cardsandmore.se
info@cardsandmore.se
019-107 107
Nastagatan 12B, 702 27 Örebro

Ta del av våra tidigare nyhetsbrev!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.