Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Stämplar från Lawn Fawn väcker vårkänslor!

Vad sägs om söta, små kaniner, glassiga efterrätter eller lurviga små hundar? Perfekt till påskkort eller Alla Hjärtans Dag-kort!

Stämpel set 145 kr. Dies köpes separat! Fler modeller i butiken!

DIY - Skapa ett eget rum i miniatyr

Här har vi ett äkta pyssel-set för dig som älskar dockhus, inredning och miniatyrer! Välj mellan 3 olika rum att själv sätta ihop och dekorera. Ett färdigt rum blir 19 cm högt. Batteridriven lampa ingår i alla set.

Miniatyr-rum "Kök" med porslinservis och köksinredning, artikel 57893.

Så här kommer miniatyr-rummen, inkl. pincett, lim, färg och pensel.

Miniatyr-rum "Ateljé" med tavlor och målarfärg, artikel 57892.

Miniatyr-rum "Skrädderi" med tyger, provdocka m.m. artikel 57891.

Instruktionshäfte ingår!

Soft Foam, leran som aldrig torkar!

Barnsligt rolig lera som kan användas om och om igen! Leran innehåller små, små frigolitpärlor, som ger dina skapelser en härlig struktur. Lättviktslera som är mycket enkel att forma och arbeta med. 

Tänkvärda (och prisvärda) texter från Dovecraft

Clearstamps med vackra budskap och texter för alla tillfällen. Enkla att montera på akrylblock och stämpla på handgjorda kort m.m.

Ljuvliga scrapbooking-papper från Altair Art, en ny tillverkare hos oss!

Dubbelsidiga papper i härliga pastellfärger och blommiga småmönster. Finns både i 12"x12" pack och 6"x6" paper pads.

Sweet Baby Boy and Girl Collections

Echo Park välkomnar fler småttingar till världen! Två bebis-kollektioner med underbara färger och mönster till alla nyfödda små stjärnor! Matcha papper med die cuts, stickers, chipboard och halvpärlor!

Alla Hjärtans Dag ~ 14 februari

Vem ska du ge ett Alla Hjärtans Dag-kort till i år? Oavsett vem, är det väldigt roligt att göra kärleksfulla kort med det lilla extra som visar att man bryr sig om någon. I vår kategori "Alla Hjärtans Dag" finns mängder av inspirerande produkter som hjälper dig på traven...


Skapa med kärleksfulla motiv från Nellie Snellens Vintage-foton

Färdiga motiv i vintage-stil att klippa ut dekorera på scrapbookingkort. Glansig yta i kvalitativt poster-papper.

Inspiration från DT-Maria i blogggen

Se mer i Kristinas Scrapbooking blogg! Nya inlägg varje dag!

En blå, blommande pappersserie från Kaisercraft - Wandering Ivy

Dubbelsidiga 12"x12" scrapbookingpapper i blått och vitt, med inslag av fräscha toner i grönt. En mycket stilren och stämningsfull papperskollektion som gör sig bra både till scrappade kort och albumlayouter.

Papperna finns både som 12"x12" och 6"x6" paper pads.

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och hobbyprodukter! Eventuell slutförsäljning kan ske på utgående produkter, först till kvarn gäller! 

Få 10% rabatt i ett helt år!

Det är roligt att handla billigt, så vi på Kristinas Scrapbooking har ett bonussystem för dig som pysslar mycket! Det enda du behöver göra är att hålla reda på dina inköp hos oss, och höra av dig till supporten, när du har handlat varor för minst 1900 kr inom ett års tid. 

Tänk på att frakt, presentkort och vissa stansmaskiner inte är guldkundsgrundande. Du kan läsa mer om våra guldkundsregler här! När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss via mail, support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.