Nyhetsbrev från Reconstructiveschool of Sweden. Problem viewing? View it in your browser.

Reconstructive öppnar för ditt urspung, varifrån du kommer

Välkommen till denna growing circle 17-18 februari 2018

Reconstruktiv kan öppna för det som verkligen är du, du från din väsen, du i ditt ursprung. Den du är letar alltid efter dig och finns bakom all överlevnad som du skapat som barn. Hon/han talar till dig på olika sätt genom din själ; ibland lugnt, ibland med mycket energi och ibland genom att skapa kaos. Från denna plats i dig startar du en helig helhetsprocess för att öppna för det du var tvungen att gömma som barn.

I denna growing circle kommer vi att gå djupare in i vårt överlevnadsmönster och se hur vi skapat det. Härifrån kan du möta det sårade barnet i dig och växa för att kunna fatta beslut i en helt ny riktning. Det är inte lätt att hitta ditt ursprung när du kontrollerar livet. Därför är Reconstructive ett sätt att i mötet med dig själv släppa kontrollen. Reconstrucktive tar dig till livet. Vill du läsa mer om Recontructive sök på www.reconstructiveshool.se

 

Ditt väsen, ditt ursprung

Vem är jag, var kommer jag ifrån och vart är jag på väg? Detta är frågor vi ofta ställer oss själva när vi är vilse eller hamnar i kris. Egenligen borde vi göra det som en ritual varje dag. Då ska vi se att svaren förändras dag för dag. Tid existerar bara här och nu och ur detta kan evigheten växa, bortom kontroll. Hur kan vi säga något om livet och stunden här och nu när vi egenligen inte vet något om hur livet skapas och växer. Det är så mycket vi inte vet något om, även om vi tror detta.   

Tacksamhet och respekt är större än kärleken

Att leva livet i tacksamhet och respekt för allt och alla, de som sårat mig och de som stött mig, kan öppna för helande. Du är den enda som kan hela dig själv. Vi vet så lite om kärlek och för det mesta är den villkorad. Att leva från tacksamhet och respekt kan ta dig till ditt livs kärna så att du kan öppna för de utmaningar som står på din väg.  


Marie Fridolf är lärare i Reconstructive sedan 2010. Hennes erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap och personlig utveckling. I grunden är hon Socionom med en Master i Human relations. Hon är utbildad i Psykosyntes, Psychotrauma, Somatic Experiencing and Systemic constellation. Hennes liv har totalt förändrats i mötet med Reconstructive.   

Information

Tid; 17-18 februari 2018. Lördag 10.00 - 18.00 , Söndag 10.00  - 17.00. 

Plats; Fyradalersgatan 44 Göteborg

Pris; 3000 kronor inkl moms.

Anmälan;info@reconstructiveschool.se

 


facebookinstagramhomepage

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.