Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fyra löpare förhandsuttagna till VM

Fyra svenska löpare är förhandsuttagna till VM i Ultratrail som arrangeras i maj månad i spanska Penyagolosa. En tävling där våra duktiga svenska stjärnor får chans att mäta krafterna mot världens bästa i sporten.

Vi håller tummarna för Johanna Bygdell, André Jonsson, Johan Lantz och Elov Olsson på vägen fram mot vårens höjdpunkt.

Läs mer här


Specialerbjudande från Bagheera

Woop, woop! Kolla in superdealen från Bagheera. Som följare på Trailrunning Sweden får du 100 kr i rabatt på populära produkter för traillöpare. Använd koden trail100jul i kassan. Gäller fram till den 31 januari 2018.

Kolla in erbjudandet här


Dags för Bockstens vinterlopp

Till helgen är det dags för Bocksten Trailruns vintervariant. 22 km eller 10 km traillöpning i Åkulla bokskogar. Kanske dubblerar du även med kvällens nighttrail?

Läs mer här

Icebug Xperience startar "Mountain Trail"

11-13 maj 2018 blir det premiär för ett nytt äventyr av Icebug Xperience. Det framgångsrika loppet från Bohusläns kustremsa skapar en fjällvariant i Åre. Fortfarande gäller tre dagar och 70 km.

Läs mer här


Nu startar vår finska sajt - Välkommen Trailrunningfinland.com

Intresset för traillöpning är idag väldigt starkt i Sverige och vi tror att allt fler svenskar kommer vi upp ögonen för det fantastiska med att springa i vår natur. På två och ett halvt år har Trailrunning Sweden vuxit från noll till 150 000 unika besökare under ett år. Intresset för traillöpning i vårt östra grannland Finland är stort och vi ser fram emot att följa utvecklingen hos dem framöver. 

Läs mer här


Upplev traillöpning i sommarfjäll

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart.

Trailrunning Swedens fjälläger i Sälen betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.


Boka in höstens trailresa

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop?

Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas.

Den 6-13 oktober är det dags för 2018 års trailresa till Kroatien. Säkra din plats redan nu.


Veckans pass v 4

Trailcoach Lena Gavelin skapar varje vecka kvalitativa träningsprogram.Den här veckan gäller det klassiska intervallpasset 4*4 min. Ett givet recept för dig som vill förbättra ditt VO2max, dvs konditionen.

Läs mer


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.