Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fira 10 år med Maja Design!

Vår folkkära Maja släpper ny pappersserie, inspirerad av 20-talets fartfyllda jazzmusik och dansshower. Det är nu 10 år sedan hon började designa papper som än idag är våra mest älskade scrapbookingpapper!

Hel kollektion 12"x12" med 20 ark, 199 kr. (179 kr för guldkunder)

Paper pad 6"x6" med 40 ark, 99 kr. (89 kr för guldkunder)

Två härliga pappers-kollektioner i vårens tecken från Pion Design

~ Days Gone By ~
Hel kollektion med alla 17 ark för 199 kr.
(179 kr för Guldkunder)

~ Our Furry Friends ~
Hel kollektion med alla 11 ark för 119 kr.
(107 kr för Guldkunder)

Till alla Pion Designs papperskollektionen hittar du snygga, enfärgade cardstock av kraftiga 240 grams papper, som ger det lilla extra till dina kort och albumlayouter!

Tim Holtz släpper 12 nya färger av Distress Oxide!

Vid köp av set med alla 12 nya dynor betalar du endast 44 kr /st. Begränsat antal set i lager!

Förbeställ nu! Leverans i slutet av januari!

Med Tim Holtz nya stämpeldyna Distress Oxide kan du göra allt som en vanlig distress-dyna kan. Stämpla, embossa, färglägga och mixa med varandra tillsammans, MEN den får en chalky finish när den torkar. Tillför du vatten framträder en häftig effekt, nästan som om den oxiderar. Den fungerar lika bra på mörkt papper, som på ljust.


Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och hobbyprodukter! Eventuell slutförsäljning kan ske på utgående produkter, först till kvarn gäller! 


När du har handlat varor för minst 1900 kr, kontaktar du oss på support@kristinasscrapbooking.se och ber om en manuell kontroll på dina inköp under de senaste 365 dagarna. Vi räknar ihop dina köp och återkommer till dig via mejl med en personlig rabattkod värde 10%. Koden gäller på alla dina köp i 365 dagar framåt.


facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.