Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Årets Box - Rösta på oss!

Hej, vi är nominerade till Årets Box inom kategorierna Barn samt Hobby & Kreativt. Vi hoppas naturligtvis att ni gillar vårt koncept med en prenumeration på kreativa leksaker så pass mycket att ni vill hjälpa oss att bli Årets Box 2017 genom att gå in och rösta, se mer om detta nedan. Det händer mycket på Lekogram just nu, redan förra året så utökade vi med fyra helt nya kategorier, BRIO World, Pippi, Bamse och Kul att Lära. Under 2018 så kommer vi att att lägga till ytterligare Kategorier och Teman, redan nu i slutet på Januari så kommer vi att presentera den första nyheten. Under året kommer vi dessutom lägga till fler förmåner för våra prenumeranter och ha fler tävlingar. Med förhoppning om att få er röst så önskar vi er alla en god fortsättning på det nya året, och vi ser fram emot ett fantastiskt 2018 tillsammans.

Rösta på Lekogram.se

Hittabox.se utser Årets Prenumerationsbox i Sverige 2017, vilket är andra gången branschpriset delas ut. Först fick prenumeranter och boxbranschen själva nominera boxar och med juryns hjälp har vi utsett de som nu gått vidare till omröstningen.

Vi på Lekogram.se är nominerade i Kategorierna Barn samt Hobby & Kreativt, Vi hoppas naturligtvis att ni vill rösta på oss i båda dessa då vi tror att ni håller med oss om att ett Lekogram är en kreativ prenumeration för barn.

Rösta här:

https://www.hittabox.se/arets-prenumerationsbox-2017/

 

Beställ innan den 22/1

Måndag den 22 Januari så skickar vi nästa lass av kreativa leksaker till alla våra prenumeranter. Vi hoppas att ni ser fram emot årets första försändelse oavsett om ni prenumererar på LEGO, Experiment, Kul att Skapa eller någon annan av alla våra prenumerationer. 

Är du ännu inte prenumerant och vill ha din första försändelse redan i Januari så är det dags att beställa nu. Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt och du kan välja mellan ett stort antal Kategorier, Teman och Storlekar så det finns en prenumeration för alla.

 

Ett Stort Grattis...

...till vinnarna i AdventureQuest 2017 

SÖNDAG 3 DECEMBER
Ninjago Paketet: Marit Jidemo!
SÖNDAG 10 DECEMBER
City Paketet: Annica Landberg!
SÖNDAG 17 DECEMBER
StarWars Paketet: Dagmar Thylander!
FREDAG 29 DECEMBER
Friends paketet: Anna Blom!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - under 2018 kommer vi ha fler tävlingar och erbjudanden än någonsin! Vi kommer också fortsätta att ge våra Lekogram prenumeranter ännu fler fördelar ...


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.