EN INBJUDAN FRÅN RECONSTRUCTIVE SCHOOL OF SWEDEN Problem viewing? View it in your browser.

Kvinnors kraft och visdom

“En helig plats i livet ”

 

Tar du ditt ansvar och stannar i din kraft som den kvinna du är? Kvinnor behöver förändras nu i denna tid för att kunna stå i sin kraft och arbeta för livet och moder jord. Är du en av dem?

Välkommen till din stora moderns värld inne i dig. Omedvetna band påverkar vår förmåga att leva i tacksamhet, respekt och kärlek. Det är inte alltid som vi tror. Vi är alla i kontakt med våra kvinnliga förfäder och kvinnans kollektiva arketyper. Denna förbindelse är nuet som gör framtiden. För oss kvinnor är förhållandet till vår mamma central. Hon håller livet. Steget vi tar mot vår mamma och samtidigt skiljer oss från henne på vår egen väg och syfte, förändrar allt i livet. Det påverkar varje relation, partner, vän och öppnar vägen till professionell framgång. Denna förändring är helt avgörande. Den leder till mer kärlek, kraft, glädje, liv och framgång.

I denna growing circle öppnar vi oss för initiering i mötet med vår visa kvinna. För oss alla är hon den feminina kraften i vårt växande för att bli de kvinnor vi är. Hon öppnar sin barm för alla våra åldrar i vår heliga kropp som tillhör livet. Hon är den som kan förvandla våra överlevnadsstrategier vi som flickor skapade i vårt sätt att förföra och manipulera för att fly från att vara en kvinna. Hon visar vägen till den kvinna vi är och öppnar oss att vara tillgänglig för moder jord. Reconstruktive öppnar dig för de steg du måste ta just nu på den här vägen. I denna growing circle återförenas vi med vår visa kvinna.

 

 

Du i ditt ursprung, ditt väsen som den kvinna du är

Vi föds in till detta liv med alla åldrar från början. Hon som håller detta är den visa kvinnan i oss. Samtidigt gör de flesta av oss allt vi kan för att driva bort denna kloka kvinna. Hon väntar på att vi ska transformeras så att hon kan hålla oss på den mest heliga platserna i livet. Hon är den som kommer att ta oss genom livet, hålla vår heliga kropp. Hon är där när vi går igenom raseri, gråt, hat, våld och sexualitet; den mest primitiva krafterna i livet. I Reconstructive kan vi öppna för dessa krafter och rädslan för att möta dem, allt för att transformera dem och hitta vår kraft.   

Den heliga kroppen, livets heliga

Kvinnans kropp är livdets heligaste gåva. Denna kropp kan ge liv och vet allt om liv och död. Denna kropp kan öppna den heliga källan som kan ta livet till den mest kraftfulla förändringen. För kvinnor att använda denna kraft i handlingar är också farligt. Kraften kan inte användas mot män, den måste stanna i oss som kvinnor och därifrån kan vi hedra män, alla män. Den kan inte användas emot andra kvinnor i tävlan och svek. Vi kan inte heller gömma oss bakom andra kvinnor som ett kollektiv. Det enda sättet är att hedra andra kvinnor och leva vårt syfte som den kvinna vi är. Vi måste gå ut i livet med den kraft som skapas i denna vår kropp, även om vi möter stort motstånd. 


Marie Fridolf är född i norra Sverige där dagarna är ljusa på sommaren och mörka på vintern. Hon är lärare i Reconstructive sedan 2010. Hennes tidigare erfarenhet kommer från välfärd, demokrati, ledarskap och personlig utveckling. Hon har helt förändrat sitt liv efter att ha mött psykosyntes, systemiska konstellationer, traumaterapi och det viktigaste av allt mötet med Carola Castillo och Reconstructive, allt för att komma tillbaka till den gåva som hennes mamma gav henne - gammal visdom. Nu jobbar hon med Reconstructive och Traumahology.

"Att återknyta med min kvinna i mig och hedra de gåvor jag har är det mest kraftfulla jag har gjort i mitt liv. Detta är att hedra min mamma och hedra mig ".

 

Information

Tid; 3-4 mars 2018. Lördag 10.00 - 18.00, Söndag 10.00  - 17.00. 

Plats; Fyradalersgatan 44 Göteborg.

Pris; 3000 kronor inkl moms.

Frågor: marie fridolf 0046709812963.

Anmälan;katarina.falk@bahnhof.se.

 


facebookinstagramhomepage

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.