NYHETSBREV FRÅN  RECONSTRUCTIVESCHOOL OF SWEDEN  | VÄLKOMMEN TILL EN GROWING CIRCLE MED LA MAGA FÖR ATT ÖPPNA FÖR DEN KVINNA DU ÄR

Growing circle med La Maga som startar den den 21 mars och avslutas den 21 december 2018

Vi startar med befruktningen vid Vårdagsjämningen och avslutar med födelsen vid Vintersolståndet

Välkommen till denna growing circle för moder jord och livet. Vi läser ur "La Maga" and "I know a woman"

Vi har alla en "la Maga" inom oss. Vägen till henne är helt unik och ”smal”  och vi möter henne tillsammans med andra kvinnor. I detta fält med kvinnor är vi samtidigt inte alls så unika. Resan för oss kvinnor har en arketypisk rörelse som vi kan dela på ett djupt plan. Om vi öppnar våra ögon är livet redo att ta oss till henne, vår la Maga. Detta är en resa från insidan. Det här är en resa i gemenskap med andra kvinnor. Du har nu möjlighet att ta några nya steg mot din La Maga genom att delta i denna growing circle. Som kvinna måste vi hela tiden vara gravida med livet. Konkret innebär det att vara gravid med ett projekt, en idé, en metod, med nästa steg i livet etc. Det är handlingarna som räknas och vi behöver hålla vår inre plan i varje steg vi tar. Det är dags att arbeta för vår planet. Framgångsrika handlingar ger ringar på vattnet och arbeten till andra. Vi bygger nu ”communities” och team. 

Vi möts mellan den 21 mars och 21 december följande datum: 

  • 21 mars, 23 april, 28 maj, 25 juni, 24 september, 29 oktober, 26 november and 21 december

Vi träffas mellan 18-21. Vi läser boken La Maga för att sedan göra personliga arbeten och diskutera livets nästa steg för oss som den kvinna vi är.

Från boken La Maga av Carola Castillo

”Jag var på väg att möta en stråle av liv, full av min själ och visdom, något som i slutet av denna berättelse också för dig blir avgörande och nödvändigt att förstå.

Mage en kvinna som får ditt hjärta att darra bara genom att du tittar eller lyssnar på henne. Du vet att hon äger något som inte är från denna värld. Med enkelhet för hon dig till avlägsna platser, de som är en del av livet självt. Det har varit en stor gåva att få dela denna inre och yttre resa vid hennes sida.  Att vara nära henne, mer än att försöka söka henne. Detta har förändrat riktningen på mitt liv, dess kvalitet och sättet som jag ankrar mina fötter på jorden.

Livet pågår verkligen. Mage och hennes närvaro är en kraft som ger dig okänd styrka. Hon öppnar mysterier och energier till sitt yttersta så att dina skor kan gå ”din väg.

Hon kommer från den plats som vi alla söker utanför oss själva. Den plats som väntar på att öppna sig för att ge oss dess skatter och den som finns inne i var och en av oss. Hon arbetar tillsammans med shamaner med visdom och kraftfulla källor som hon respekterar och låter sig föras till, väl medveten om alla risker. Moder Jord är det viktigaste i hennes blick, det som avgör hur hon bestämmer riktningen på denna väg."

Carola Castillo skrev La Maga för fem år sedan. Detta är en bok om livet och hur vi kan växa. En journalist finner sin lärare för att öppna för La Maga. På sin resa blir hon initierad och transformeras för att bli La Maga. Carola Castillo har skapat Reconstructive och öppnade 2017 en internationell skola med samma namn. Hon är shaman, lärare, författare och La Maga. Välkommen du som är redo att öppna dörren, dörren till La Maga. 

 

Marie Fridolf har lärt av Carola sedan tio år. Detta har öppnat dörren till La Maga och acient wisdom. Marie har nu skrivit en bok  "I know a woman" för alla som söker svar på mysteriet att vara människa, för de som är redo att utforska sin skugga och till dem som söker mening i livet. Marie är lärare i Reconstructive och hon kommer att hålla i denna growing circle.

Information;

Plats: Fyradalersgatan 44, Göteborg

Pris: 400 kronor för varje tillfälle eller 3000 kronor för alla tillfällena, inklusive moms  Om du anmäler dig till helheten inkluderar priset också två böcker: La Maga and I know a woman (värde 330 kronor). 

Information: Marie Fridolf 0046709812963.

Anmälan; info@reconstructiveschool.se

 


Follow us on social media

facebookhomepage