Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev December & Januari

Hej!

Nu har äntligen vårterminen startat igång som för våra tävlingslag innebär att de äntligen är tävlingssäsong. 

I torsdags kom den efterlängtade leveransen av årets dräkter. Massa fina foton på dessa hittar du på vår instagram samt i UMC-gruppen på facebook.

I detta nyhetsbrev hittar du info om årets första tävling SWC som gick av stapeln i lördags. Tara Reijmand, tränare för J1, tog massa fina foton under tävlingen som ni även hittar mer info om här. Kunde du inte vara med på plats har vi även länkat så du kan gå in och se programmen i efterhand. 

Du finner även årets tävlingskalender, för att veta vilka tävlingar just du/ditt barn ska delta så ta kontakt med tränarna för repsektive lag. 

Slutligen finns info från valberedningen. Ta dig gärna tid och läs igenom, det är alla oss som är medlemmar som är föreningen och det är viktigt för oss att få in engagerade personer i styrelsen. 

/ Elin Axelsson                                                                                                 Ordförande


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

facebookinstagramyoutube

Foto: Johan Lundqvist

Medaljregn på SWC

På årets första tävling, Stars Winter Cup, deltog 6 av föreningenslag. 

Placeringar:

M1B  GULD

M3    SILVER

J1     BRONS

M2    BRONS

J2     4:a

M1a  7:a

 

M1B tog även hem priset Stars Spirit Award under session 1.

 

Stort grattis till samtliga lag som alla började säsongen starkt genom att leverera bra och glädjefyllda program. 

Samtliga lagsprogram går att se i efterhand HÄR.

 

Tara Reijmand var på plats och fotade under tävling 3 då M2, M3 samt J1 tävlade. Hennes foton hittar ni HÄR. Glöm inte att ange att fotograf är Tara Reijmand om ni delar fotona vidare! 

 


Vi har bytt mejladresser! Ni når nu kansli på kansli@unitedmovement.se. Alla tränare har förnamn.efternamn@unitedmovement.se


Supportertshirts

Nu när tävlingssäsongen har startat är det dags att köpa årets supportertshirt. Ett enkelt och roligt sätt att visa sitt stöd från läktaren. Låt oss fylla läktarna på årets tävlingar i vitt, blått och lime. 

150 kr/st. 

Kommer säljas på genrep & uppvisningar, men finns även att hämta upp i Upplands Väsby. För upphämtning ta kontakt med Knut Lövgren.


Kommande tävlingar

Twist Cheer Comp - Öppen tävling (tävlingslag) 18 feb

Nordic Cheer Challenge10 mars

Twist Cheer Comp - Tyckartävling (träningslag & miniminior)11 mars

DM Stockholm 25 mars

Jamfest Nordic12 maj

RM & SM 19-20 maj


Foton från juluppvisning, för fler foton besök vår instagram!


Från valberedingen

Inför föreningens årsmöte behöver valberedningen få in namn på intresserade medlemmar som vill vara en del av styrelsen i United Movement. Din insats är viktig och du behövs för att styrelsen ska kunna fortsätta förvalta och utveckla verksamheten i vår fina förening. Dessutom är det lärorikt även på det personliga planet. Du behöver inte ha någon större erfarenhet kring styrelsearbete, det viktiga är att du är en engagerad person. 

 

Känns detta intressant för dig eller kanske någon du känner, så tveka inte att snarast höra av dig till valberedningen via nedan kontaktuppgifter.

 

Övriga i valberedningen är utöver undertecknad även Sanna Anzén och Ellinore Seybolt. Självklart så kan ni även prata med dessa.

 

Ser fram emot att höra ifrån dig.

 

Per Thörnqvist

Ordförande i valberedningen

pelleojag@gmail.com

0722300318

 

Datum för årsmötet är ännu inte fastställt.


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter