Innehåller en lektion för ögonen

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 1 - 2018

Hej ##firstname##

Då är det åter dags att åter lära sig något nytt. Samma sak varje år, nu handlar det om att skriva 2018. Att lära sig, att ibland ställas inför utmaningar, att upptäcka nya saker det är något av det som gör livet så fantastiskt. Jag vill önska dig ett fantastiskt 2018 med många givande och lärorika dagar. Nedan ser du några möjligheter för lärande.

Andning, fötter, ögon...
Årets första kurs. Redan i november var kursen fullbokad (vilket är väldigt kul) så därför blir det en andra kurs 24 - 25 februari för dig som missade första tåget. 

Som framgår av titeln så handlar det om 3 saker som de flesta av oss tar för givna och inte ägnar så mycket uppmärksamhet åt. Andning, något som ingen kan vara utan. Fötter, en förutsättning för att vi ska kunna stå, gå och springa. Och slutligen vår syn och våra ögon. Du kommer att upptäcka hur din syn, andning och balans hänger samman och kan förbättras. 

Power of awareness (Kraften i medvetenhet).
Detta är en fortsättning/utveckling av en kurs som jag gjorde tillsammans med mina kollegor John Tarr och Edward Yu redan 2014. Nu har John och jag utvecklat konceptet ytterligare och vi ser ftram emot att dela med oss av våra kunskaper om träning, coaching och rörelse, 13 - 15 april. Vi har hittat en fantastisk plats i Småland, intill en liten sjö för denna kurs. Antalet platser är begränsat till 14 deltagare.

Som avslutning på dagens nyhetsbrev så får du här en ögonlektion från en tidigare kurs med fokus på ögonen. 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.