Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Författarateljén för dig som skriver

Författarateljén är en kreativ plats som tar ditt skrivande på allvar.

Under 2018 har Författarateljén öppet för alla som skriver och som vill ha ett forum för att kunna ställa frågor och få tips och råd från lektörer och litterära konsulter. Vi hjälper dig utveckla ditt bokmanus, oavsett genre. 

Författarateljén ger dig tillgång till en sluten grupp på Facebook under hela 2018. Du väljer själv på vilken nivå du vill delta. Klick på bilden här nedanför så får du all information om vad det kostar och vad du får. Varför inte en helt egen skriv-PT?

Om du känner att du vill ge din påbörjade roman en chans att bli klar eller att 2018 är året då alla historier och idéer du har i huvudet äntligen ska komma på pränt - välkommen att kliva in i Författarateljén!

 

Om du anmäler dig till Författarateljén via nedanstående länk ger Ordhyllan dig dessutom en extra bonus i form av 30 procents rabatt på en första kapitel-analys


Anmäl dig här

Klicka på bilden till höger så kommer du till en sida där du kan anmäla dig och läsa mer om vad som ingår.

Författarateljén drivs av diplomerade lektörer i Litterära konsulter AB.

Jag hoppas vi ses i Författarateljén under 2018!

 


homepageinstagramtwitterlinkedin

Ordhyllan, Lena M Johansson

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller för att du har skrivit upp dig på Ordhyllans nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att klicka här.

Sent with Get a Newsletter