Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Årets vinnare i Trailrunning Sweden Awards

Trailrunning Swedens läsare har röstat fram årets löpare, arrangemang och prestation.

Årets kvinnliga traillöpare - Ida Nilsson
Ida summerar sitt 2017 så här:
– Det allra bästa var att jag har varit skadefri och frisk, och har kunnat springa de lopp som jag hade tänkt mig att delta i. Några tävlingar som sticker ut under året är Transvulcania, som jag vann för andra gången, och Yading Skyrun i Kina där vi tävlade på nästan 5 000 meters höjd.

Läs hela intervjun

Årets manliga traillöpare - Elov Olsson

– Vinsten i Ultravasan var det största men Western States och Wings for Life, där jag satte nytt banrekord, är också minnesvärda, säger Elov som när 2017 är slut kan räkna in 6 000 sprunga kilometer.

Läs hela intervjun

Årets arrangemang - KIA Fjällmaratonveckan

– Det häftigaste ögonblicket 2017 var när 440 personer startade i Copper Trail 7K på Åre torg. Stämningen var helt fantastisk, med koskällor och torget var fullt av publik som räknade ner till startskottet. Jag fick gåshud, berättar Fjällmaratons grundare Patrik Nordin.

Läs hela intervjun

Årets prestation - Miranda Kvist

Team Nordic Trails grundare och vd beskriver 2017 som året då allt hände.
– Vi startade löpargrupper i Finland, hittade en fantastisk lokal på Norra Djurgården och jag gav ut en bok. Våra resor hade över 1 000 deltagare och Team Nordic Trail har dubblat omsättningen.

Läs hela intervjun

Prestenteras i samarbete med


Tävla med din bästa bild #blioslagbar

Under jul- och nyårshelgen vill vi inspirera dig att komma ut på löpturer i skogen. Därför jultävlar vi på Instagram fram till 7 januari.

Reglerna är enkla: Fånga din känsla av att vara oslagbar under träningspasset. Den ”mest oslagbara” bilden eller filmen vinner en startplats till premiären av 2XU Idre Fjällmaraton den 25 augusti 2018.

Tagga ditt bidrag med #jultrail #blioslagbar

Vinnarbilden presenteras 8 januari. Eventuell mjölksyra betalas av vinnaren.

Var oslagbar i jul!


Kikärts- och potatisplättar med Billy

Har du fått nog av julmaten? Vår kock Billy White bjuder på ett fräscht och grönt alternativ.


Boka in höstens trailresa

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop?

Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas.

Den 6-13 oktober är det dags för 2018 års trailresa till Kroatien. Säkra din plats redan nu.


Veckans pass v 52

Trailcoach Lena Gavelin låter oss njuta på årets sista pass - ett långpass aka njutarpass.

Ta med en kompis eller kusinen för trevligt sällskap, eller så ger dig själv möjlighet att reflektera över året som gått, över med- och motgångar, och blicka framåt mot ett nytt härligt träningsår.

Läs mer


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.