Problem med att läsa detta brev? Öppna i webbläsaren.

Pressmeddelande 2018-01-25

EVY lanserar Daily Tan Activator


Nu lanseras EVY Daily Tan Activator - en intensivt vårdande mousse som stimulerar hudens melaninproduktion samt fördjupar och förlänger solbrännan. 

Formulan är lämplig för både kropp och ansikte och idealisk att använda året runt för känslig och torr hy. Vid regelbunden användning kan man uppleva en naturlig solbrun färg utan att ha solat då den högteknologiska ingrediensen Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate stimulerar produktionen av hudens melanin, även utan UVB-strålning.

Perfekt att använda inför, under och efter en resa för att stärka huden och få en jämnare och djupare färg som stannar längre.

Pris: 239 kr, 150 ml

Daily Tan Activator lanseras i mars. För mera info och produktprov kontakta: 

erika@eticastockholm.se
Tel: +46 (0) 762 357 590Om EVY TECHNOLOGY

EVY är en svensk medicinteknisk solskyddsserie som grundades år 1999. EVYs produkter bygger på en patenterad formula som fördelas i hela det översta hudlagret och ger ett långvarigt skydd som sitter kvar vid bad, svettning och andra påfrestningar i upp till 6 timmar. Produkterna är fria från konserveringsmedel, alkohol, nanopartiklar och parfymer. 

EVY solskydd finns i SPF 10, 20, 30, 50, Daily Face 30, Kids 30 & Kids 50 samt After sun och Daily Tan Activator. Produkterna säljs idag i ett flertal butiker, bland annat Åhlens, NK, LYKO, Apoteket AB, Kicks och Apotea.

Besök gärna EVYs hemsida för mera information och FAQ om EVYs produkter.

 www.evytechnology.com 


kontakt:

  Erika Tapper
erika@eticastockholm.se
Tel: +46 (0) 762 357 590