Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Julhälsning från Compare-IT

December 2017

LB-Hus smarta visningshus invigt

Under hösten invigdes LB-Hus nya visningshus med Compare-ITs smarta hem lösning. Vi var inbjudna till den interna demo-visningen med hela härliga gänget i Åkersberga!

Lösningen med vår produktserie Home Line™ innefattar styrning av alla gemensamma utrymmen med viktiga trygghets- och säkerhetsfunktioner vid brand- och vattenläckage samt den populära hemma/borta funktionen som möjliggör att hela huset ”stängs av” med en enda knapptryckning. I lösningen ingår även belysningsstyrning med ett antal förprogrammerade scenarios. Systemet styrs enkelt via de helt vanliga tryckknapparna eller fjärrstyrs via Appen.

Totalt sett har Compare-IT nu tecknat avtal med hustillverkare med årliga volymer på totalt ca 940 villor, vilket motsvarar drygt 7% av marknaden för småhus.

För funktions- och paketspecifikation för vår produktserie Home Line™ se komplett broschyr. 


Compare-IT levererar Home Line™ till projekt Tvärpilen

I pittoreska Kivik på Österlen uppför Tvärpilen AB totalt 32st nya bostäder. Efter test och utvärdering har man tecknat en order på Compare-ITs smarta hem lösning från produktserien Home Line™. Läs mer här


Framgångsrik Elmässa

Det var ett stort intresse för Compare-IT på årets Elmässa i Stockholm 18-19 oktober, som besöktes av totalt drygt 6.500 personer från branschen. Stort tack till alla befintliga och nya kontakter som besökte vår monter!


Nyheter: Uppdaterad App och Mina Sidor med stöd för styrning av Philips Hue och IKEA trådfri samt integration mot Inwido

Som ett led i vår strävan efter att erbjuda ett framtidssäkert och öppet system har Compare-IT släppt en ny iOS- och Androidapp med stöd för styrning av Philips Hue- och IKEA trådfrilampor. Detta i kombination med vårt öppna API ger kunden en plattform som kan byggas ut och anpassas efter behov och önskemål. Ladda ner via App Store och Google Play.
Läs mer här.

Med den nya Appen kan man direkt registrera sig med hjälp av QR koden på produkten. 
Till quick start guiden.

Compare-IT har också i samband med detta uppdaterat Mina Sidor, som möjliggör att enkelt själv kunna anpassa systemet med egna programmeringar och lägga till produkter inom IoT.

En annan nyhet är att Compare-IT integrerat mot Inwido Sverige – Sveriges största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna inom dörrar.
Läs mer här.


Ny säljare kommersiell belysningsstyrning

Sven Jorde har anställts som säljare av projekt inom kommersiell belysningsstyrning. Sven är elektronikingenjör och har lång erfarenhet av både elektronik, lysdioder och systemintegrering. 

Sven når ni på mob 0730-203 726 och e-mail
sven.jorde@compare-it.se

Mats Nyberg ny styrelseledamot

Under årsstämman skedde nyval av Mats Nyberg som ordinare ledamot i styrelsen för Compare-IT Nordic AB.

Mats är affärsutvecklingschef på Alcadon AB sedan 2017 och har en lång och gedigen erfarenhet från ledande positioner i IT-branschen med bl.a. VD och delägare av DataConnect Norden AB 2006-2017.


Investerare

All investerarinformation hittar ni via http://www.compare-it.se/for-investerare/

alternativt via Aktietorget


Avslutningsvis vill vi säga stort tack för det här året, som för Compare-IT inneburit många fina samarbeten! Vi ser nu framemot ännu ett händelserikt och spännande år 2018.

Compare-IT håller öppet under mellandagarna för supportfrågor, dock med begränsad personalstyrka. Välkomna att kontakta oss via mail info@compare-it.seoch tel 040-41 37 00.

 Kontaktuppgifter till alla medarbetare


Istället för att skicka julkort skänker vi pengar till Läkare utan gränser.

 

En riktigt God Jul & ett Gott Nytt År önskar vi er!

Vännerna på Compare-IT

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitterlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.