Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev december 2017

God jul och gott nytt år!

Stockholms Ishockeyförbund med styrelse, kommittéer och kansli vill önska hockeysverige en god jul och ett gott nytt år!


Ytterligare spontanisyta invigd i Sundbyberg

Lördag 16 december invigdes konstisbanan ”Isbiten” i Stora Ursvik i Sundbyberg. På plats var kommunens ordförande i kultur- och fritidsnämnden Johan Storåkers. Han fick sällskap av Sundbybergs IK:s Per Håkansson och gamla NHL-proffsen Anders Hedberg och Ulf "Lill-pröjsarn" Nilsson. Isbiten i Ursvik är Sundbybergs andra spontanisyta, den första invigdes redan förra året och ligger på Sundbybergs IP. Isbitarna är isytor för spontanaktiviteter och är öppna för alla.


Styrelseutbildning - Hållbart styrelsearbete

Stockholm ska fortsätta att leda utvecklingen inom svensk ishockey även i framtiden och för det behövs väl fungerande föreningar.

Nu kan vi erbjuda våra föreningar ett unikt tillfälle att få verktygen som behövs för att skapa en stark och växande ishockeyverksamhet! Svensk idrott är inne på en utvecklingsresa "Strategi 2025" och den här utbildningen syftar till att skapa förutsättningar för föreningen att bedriva en attraktiv verksamhet som ligger i linje med den nya strategin. Utbildningen är i tre steg med start i januari 2018. Vid varje tillfälle vill vi att minst 4 medlemmar från styrelsen deltar samt sportchef/ungdomsansvarig/motsvarande. För mer info, klicka här: Hållbart styrelsearbete

Sista anmälningsdatum 11 januari

Öppettider under jul och nyår

I mellandagarna har vi öppet som vanligt förutom alla röda dagar och fredagarna 22/12 och 5/1.

Tillstånd för träningsmatch under säsong

Vi vill påminna våra föreningar om att söka tillstånd i god tid om man vill spela träningsmatch under pågående säsong. De föreningar som vill spela träningsmatch strax efter nyår bör ansöka om tillstånd så fort som möjligt. Du hittar blankett och mer info på vår hemsida: http://www.stockholmhockey.se/Tavling/tillstandformatch/

Viktiga datum och sprid vårat nyhetsbrev

27 januari
Styrelseutbildning, Steg 1 - Kunskap

17 februari
Styrelseutbildning, Steg 2 - Kontinuitet

21 februari
Tävlingskonferens

14 april
Styrelseutbildning, Steg 3 - Kvalitet

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev


Stockholms Ishockeyförbund finns nu på Instagram!

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.