Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Matavfall

Vi har precis mottagit information från SEOM att de i februari kommer att sluta tömma matavfall från markkärl i kommunen. Så tills vidare är vi tvungna att återgå till att kasta matavfallet i de bruna sopkärlen i återvinningsrummet.

Hundägare se hit!

Vi uppmanar ännu en gång alla våra hundägare att inte rasta era hundar på innergården eller slänga avföringspåsar där. Istället hänvisar vi er till de skogspartier som omger våra bostäder, och självklart slänga avföringspåsar med ert övriga restavfall.

Förhöjd risk för bränder

Julen är en tid då det finns förhöjd risk för bränder. Vi uppmanar alla medlemmar att byta batterier i sina brandvarnare för sin egen och andras säkerhet. Tryck på knappen och testa om brandvarnaren fungerar som den ska.

För allas trevnad

Det har kommit in många klagomål på att boende använder sina tvättmaskiner och torktumlare efter kl 22. Vi ber vänligt men bestämt att följa de trivselregler som finns, visa hänsyn till dina grannar efter kl 22 och före kl 08. 

Till sist:

  • Månadsavgifterna höjs med 2% från januari månad i enlighet med ekonomisk plan.
  • Om du saknar en cykel efter rensningen i höstas är du välkommen att kontakta styrelsen, de förvaras ytterligare några veckor innan vi beslutar vad vi gör av dem. 

Vi i styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter