Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hitta ditt mål för 2018 och planera vägen

När du har gjort utvärderingen av din trailsäsong 2017, är det dags att sätta målen för nästa år. Tänk efter kring vad som motiverar dig och vad du verkligen skulle tycka vara roligt. Vilken ambitionsnivå är den rätta för dig? Vilka lopp verkar spännande? Botanisera i trailkalendern och hitta det där loppet som får det att pirra lite i magen!


Vilket mål du väljer att sätta upp avgör du själv utifrån dina förutsättningar. Ett mål ska vara realistiskt, du ska känna att du kan klara det om du förbereder dig på rätt sätt. Det ska kännas utmanande och lockande. Vi har satt ihop en guide som hjälper dig mot 2018 års mål.


Specialerbjudande från Bagheera

Woop, woop! Kolla in superdealen från Bagheera. Som följare på Trailrunning Sweden får du 100 kr i rabatt på populära produkter för traillöpare. Använd koden trail100jul i kassan.

Kolla in Bagheeras julerbjudanden


Över 2000 röster i Trailrunning Sweden Awards

Det blev ett stort engagemang för årets Trailrunning Sweden Awards. Över 2000 personer röstade fram sina favoriter i kategorierna årets manliga och kvinnliga traillöpare, årets prestation och årets trailarrangör.

Under julhelgen och mellandagarna presenteras vinnarna på Trailrunning Sweden.


Billy inspirerar till god mat

Billy White har rört i kastrullerna på topprestauranger som Fäviken, Mathias Dahlgren och St John i London. Nu basar han i köket på Rosendals trädgårdar i Stockholm. Men Billy har fler passioner än mat. Han älskar traillöpning. Britten upptäckte löpningen för sex år sedan och insåg snabbt att det är på stigar i skogen som han vill vara.

Sedan några veckor är han inspiratör i vårt nya Trailkök på Trailrunning Sweden och levererar regelbundet spännande recept framöver.


FYRA LOPPTIPS 2018


Glöm vardagen i Schweiz

Tre dagars löpning i de schweiziska bergen, tre kvällar med gemytlig samvaro och eftersnack. Swiss Trail Tour är ett nytt traillopp som är det första flerdagarsloppet i Schweiz. Premiären sker den 28–30 september 2018.


Stockholm Trail

10 juni 2018

Stockholmtrail.se

2XU Idre Fjällmaraton

25 augusti 2018

Idrefjallmaraton.se

Bocksten Trail Run Winter

27 januari 2018

Bockstentrailrun.se


Veckans pass vecka 51

Varje vecka sätter vår trailcoach Lena Gavelin ihop ett kvalitativt och genomtänkt pass som du kan använda i din träning. Den här veckan är det dags att testa alternativ träning. Tråkigt tycker den som bara vill springa!? Läs Lenas förklaring varför du faktiskt blir bättre genom att testa annat än löpning.

Läs mer här


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.