God Jul och Gott Nytt år önskar Städa Sverige

Gränbystaden och Uppsala IF

Gränbystaden är ett handelsområde i stadsdelen Gränby i nordöstra Uppsala som ägs, drivs och utvecklas av Atrium Ljungberg AB.

Sedan i september har Atrium Ljungberg anlitat Städa Sverige som tillsammans med Uppsala IF en gång i månaden städar vägar, parkeringsutrymmen och andra utomhusytor i anslutning till handelsområdet.

Decemberstädningen genomfördes förstås med tomteluvor.


Djurgårdshof IK Handboll - vinnare av förra månadens fototävling

Djurgårdshof IK Handboll, vinnare av förra månadens fototävling. Foto: Ellinor Forsberg.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Städningar på nyårsdagen - från Västerbotten till Skåne.

Städning på Nyårsdagen

Förra året lanserades nyårsstädningar runt om i landet och i år tillkommer städningar i Skåne och Blekinge i samband med klassiska Nyårsdopp.

Åhusbryggan, Borstahusen och Helgeån är några av de platser som kommer att städas med hjälp av Kristianstad Sportdykarklubb, Landskrona Ridklubb och Öståna IF.

Utöver dessa kommer det även vara städning i Uppsala  med Uppsala Handbollsklubb A-Flickor och FBC Uppsala innebandyklubb som städar Gottsunda, Årstaparken och Källparken i Uppsala på nyårsdagen. I Västerbotten och Umeå är Young Boys Umeå FC ute och städar i centrala delar av stan.

-Helgerna innehåller tyvärr ofta överdriven konsumtion och med det följer skräp. Nyårsfirandet drar med sig stora mängder och det kan vara drivor av plastmuggar, rester från raketer och glasflaskor, säger Mats Wesslén, Vd Städa Sverige och fortsätter:

-Vi anpassar och utrustar ungdomar efter väder, men grundprincipen är densamma: Utbildning och städning i närområdet av lokal förening ger omedelbar nytta på flera plan. 


Städa Sverige och Svevia utökar samarbetet

Svevias driftområde i Enköping kommer anlita Städa Sverige för att organisera vägstädning med lokala idrottsföreningar till våren.


Städa Sverige - våra säljare

Malin Fagermo
malin.fagermo@stadasverige.se
Pernilla Ström
pernilla.strom@stadasverige.se