BRF Barsbro Parken

Nyhetsbrev 6 - december 2017

Tack för att du följer vårt nyhetsbrev! Man kan prenumerera på nyhetsbrevet och ladda ner tidigare nyhetsbrev på brfbarsbroparken.se. Utskrift placeras på tavlan i tvättstugan.

Observera att en del av informationen nedan har publicerats tidigare på vår hemsida som del av de löpande nyheter som läggs ut där.

Tvättstuga A och B stängda v 2-4

Pga renovering kommer tvättstuga A+B att vara stängd under vecka 2-4 2018. Under perioden går endast tvättstuga C och D att boka i systemet.

TV – kanalsökning

I samband med byte till ny leverantör av TV-tjänster (från Canal Digital till Bredbandsbolaget) som gick igenom 2017-11-20 kan du behöva göra en kanalsökning för att få tillgång till dina kanaler om du inte redan gjort det, om du får felmeddelandet ”ingen signal” eller liknande och inte ser dina kanaler. Informationen publicerades redan då på vår hemsida.

Så här gör du:
* Starta digitalboxen
* Tryck ”MENU” på digitalboxens fjärrkontroll
* Välj ”Inställningar” och ”Installation”. Ange din PIN-kod om du tidigare valt en sådan, annars kan du testa 1234 eller 0000.
* Välj ”kanalsökning” och sedan ”snabbsökning” och låt sökningen pågå tills du får ett meddelande om att sökningen är klar. Nu bör du ha tillgång till dina kanaler!

Vid problem: kundtjänst för Bredbandsbolaget finns på telefonnr 0770-777 000 och är öppet 08.00 – 22.00 alla dagar i veckan.

Tänk på brandrisken i jul!

Nu i juletider inträffar tyvärr bränder oftare runt om i Sverige. Du har väl tänkt till för att undvika att olyckan är framme?

Några punkter att tänka på:

  • Testa din brandvarnare regelbundet
  • Se till att en brandsläckare (med mätaren på grönt) finns i hemmet, gärna även brandfilt
  • Lämna aldrig levande ljus obevakade!
  • Brinner det på spisen? Släck aldrig brinnande olja med vatten, utan med att lägga ett lock över, med brandfilt eller genom att hälla t.ex ströbröd i kärlet.
  • Håll trapphus fria från brännbara föremål eller föremål som kan blockera utrymningsvägar.

Läs gärna vårt informationsblad om brandskydd eller mer på Brandskyddsföreningen om hur du säkrar ditt hem.

Styrelsen vill önska alla våra medlemmar och hyresgäster:


Föreningens funktionärer

Styrelsen består för närvarande av följande personer:

Staffan Hansson (ordförande), Andreas Marinko (vice ordförande), Patrik Vuorio (sekreterare/webmaster), Uno Edman, Tommy Sellén, Georgios Makris, Sara Widlund och Lasse Hallberg (suppleant).

Du når styrelsen på styrelsen@brfbarsbroparken.se.


Valberedningen består för närvarande av följande personer:

Anneli Lundin och Susanne Sundqvist.

Du når valberedningen på valberedningenbarsbroparken@gmail.com.


BRF Barsbro Parkens nyhetsbrev utkommer regelbundet, oftast ca var tredje månad. Har du förslag på innehåll i nästa nyhetsbrev, kontakta gärna webmaster (Patrik) via styrelsen@brfbarsbroparken.se. Du kan anmäla dig som prenumerant på nyhetsbrevet på brfbarsbroparken.se eller per mail till samma adress.

Sent with Get a Newsletter