Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


På landet, i staden och mittemellan - här kan företag gro och växa.


UF Pitch - unga företag imponerar

Tony Grahn, Aberdeen, Helena Nyman Friberg, HN Projekt & Webb och näringslivschef Anna Sundbom deltog i juryn då deltagare i Ung Företagsamhet på Katedralskolan fick möjlighet att presentera sina företag i en s k pitch. UF-företaget skall presentera sin produkt och affärsidé och få feedback på den. Juryn var mäkta imponerad av alla fantastiska produkter, elever och affärsidéer som visades upp.   Läs mer

Skol-SM i Rubiks kub

För 9:e året i rad samlades ungdomar från hela landet i Skara för att göra upp om titeln skol-SM i Rubriks kub.

— Vi vill skapa en kul tävling där ungdomarna framförallt får träffa andra med samma intresse och umgås, säger Andreas Esbjörnsson, VD på Alega.

Läs mer

Företagsbesök

Skara Husvagnar

Skara husvagnar blev Årets företag i Skara 2017. De har en stor framtidstro och tycker att deras läge i Skara är perfekt. Här ser vi Stefan och Gunnar i samspråk med kommundirektör Gustaf Olsson.

Läs mer

Printroom / Kuvär-Ett

Fredrik Lövgren, ägare på Printroom / Kuvär-ett, har ett stort engagemang för Skara. Fredrik har styrelseuppdrag i Företagarna och samarbetar med Katedralskolan med fokus på media- samhäll- och handelsinriktningarna.

Läs mer


Obligatorisk ventilationskontroll, OVK

Har du fått anmärkningar i samband med OVK-besiktning? Eller har besiktningen fått dig att fundera över energi-kostnaderna? Då är det tid att se över din energiförbrukning.  Läs mer


Dialog

Rekordmånga på dialogmöte i Varnhem

Under hösten har utvecklingsenheten inbjudit till möten på flera orter i kommunen. Den 14 december var det Varnhems tur. Över hundra Varnhemsbor kom för att informera sig om satsningar som är på gång och för att ge respons till tjänstemän och politiker.

Läs mer

Gestaltningsdialog Hötorget

Målbilden för Hötorget är att skapa en plats med stark attraktivitet. En plats där människor vill uppehålla sig, mötas, handla och känna sig stolta över Skara. Utifrån synpunkterna som har kommit in under hösten arbetas ett förslag fram. Det presenteras senare i vinter.

Läs mer

Notiser

Uppåt i medborgar-undersökning

Fler känner sig trygga och stolta över att bo och leva i Skara.  Läs mer

Upphandling

Upphandling och möjligheter till anställning av funktionshindrade stod på programmet på årets sista Företagarfrukost. Läs mer

Agroväst firar 25 år

Med ett gediget program och långväga besök firade AgroVäst i Skara 25 år.

Läs mer


Redo för snön

När det kommer ett snöfall är vi beredda! Både egen personal och entreprenörer arbetar med snöröjningen.

Läs mer

Hundrastgårdar

I Skara finns fem hundrastgårdar där du kan låta din hund springa fritt och leka med andra hundar.

Läs mer

 

Felanmälansapp

Det är viktigt för oss att snabbt få reda på fel, så vi är tacksamma för din hjälp. Felanmäl enkelt via app, hemsida eller telefon.

Läs mer

 


Skara Handel tipsar

Julhandla i lugn och ro före skola och jobb! Välkommen på julklappsmorgon den 19 december och 21 december från kl. 07.00 i Skara Handels butiker. Läs mer

 


Vet du om att du kan se allt som händer i Skara på skara.se?  
På startsidan hittar du vår evenemangsguide.

Besök oss på skara.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är företagare i Skara eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.