Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vinter på Flädie Mat & Vingård

Arrangemang 2018

Nu har vi planerat alla vinterns och vårens aktiviteter med brunch, quiz, middagar, vinprovningar och mycket annat. Kika in på vår kalender för datum och andra detaljer.

Julklappstips

Vi fortsätter med vårt populära paket ”Weekend på Vingården” under hela vintern och våren. Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat och dryck i vår rofyllda omgivning. 

Paketet innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagskaffe/te med kaka, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas 3-rätters överraskningsmeny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek samt en härlig frukostbuffé.

Ge bort en upplevelse

Ge bort ett uppskattat presentkort på en upplevelse. Det kan vara en vinprovning, middag, övernattning eller vårt paket Weekend på Vingården. Köp ditt presentkort här!

Konferens 2018

Det är dags att boka konferens inför vintern/våren 2018. Vi har fem konferenslokaler och 56 sköna sängar för övernattande gäster. Förutom kreativa konferensrum i en lugn och avskild miljö, hotellrum med utsikt över vingården och att vi är Svanen-certifierade, är maten en viktig samlingspunkt när ni är hos oss. Våra kockar erbjuder kärleksfullt tillagade matträtter med utgångspunkt i säsongens allra bästa råvaror, med många lokala leverantörer representerade.

Inom kort kommer vi dessutom att kunna erbjuda konferensbokning via vår hemsida, för att göra det ännu enklare för våra bokare. Så håll utkik!

Dagkonferens
Lämna kontoret och boka en effektiv dagkonferens i inspirerande miljö med god mat. Morgonfika, lunch och eftermiddagsfika ingår i priset. Pris från 375 kronor.


2-dagars konferens
Ta med kollegorna på konferens i två dagar, inklusive helpension med god mat och boende i dubbelrum. Middagen på kvällen består av våra kockars 3-rätters överraskningsmeny. Pris från 2350 kronor.


Priserna är exklusive moms och gäller per person. 

instagramfacebook

Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred   telefon 046-320 338

www.fladiematvingard.se   info@fladiematvingard.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.