Nyhetsbrev med senaste nytt från branschprogrammet BVFF. 
Problem att visa det?  Se det i webbläsaren
Avsluta din prenumeration?  Klicka här.

Dags att summera året

I sedvanlig ordning har två projektomgångar genomförts under året. Dels 2017:2 med start hösten 2017, dels 2018:1 med start våren 2018. I vardera omgång beviljades sju projekt finansiering av sammanlagt 27 förslag. Totalt har 170 projekt beviljats finansiering sedan vi startade. Många intressanta resultat har publicerats och där arbetet med implementering pågår.

Läs mer om beviljade projekt och projektresultat här.

---

Under året har arbetet fortsatt med att matcha BVFFs struktur till Trafikverkets nya organisation. Det är ett arbete som börjar ge resultat och vi återkommer till det i början av nästa år, inför den nya projektomgången, då några förändringar kommer att märkas.

Läs mer projektinformation här. Inom kort kommer sidan att kompletteras med ytterligare information.


En blick framåt

Numera prioriterar BVFF finansiering av samverkansforskning samt implementering av forskningsresultat i nära samverkan mellan akademin och industrin. Så även inför nästa projektomgång. 

Med ett växande antal parter i BVFF ser vi fram emot en mängd spännande och innovativa projekt under det kommande året. Projektomgången öppnas i februari och stängs 30 mars.

 


Och nu...


Kontakta oss gärna! 
• BVFF c/o VTI • SE-581 95 Linköping • e-post: bvff@vti.sewww.bvff.se •

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har deltagit i något av våra evenemang eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.