God jul och gott nytt år önskar Blodomloppet Umeå

 

Tisdagen den 22 maj 2018 är det åter igen dags för Umeås största motionsarrangemang! Blodomloppet Umeå kommer att bjuda på en härligt uppiggande stämning! Vi promenerar, joggar, springer och umgås tillsammans för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främjandet av en hälsosam livsstil.

Anmälan öppnar redan den 2 januari. Välkommen att anmäla dig som individuell deltagare eller ditt lag (5 personer). Alla lag får i vanlig ordning en picknick-kasse att dela på för att avrunda kvällen.

Den stora nyheten för i år är att vi planerar att flytta Blodomloppet till centrala Umeå med Skeppsbron som arena. Den vackra Umeälven blir mittpunkt och blickfång för alla deltagare. Banskisser kommer så småningom att presenteras på hemsidan för er som vill planera loppet. Fler positiva nyheter kommer i nästa nyhetsbrev.

Information om årets lopp presenteras kontinuerligt på Blodomloppets hemsida allt eftersom detaljerna blir klara. Följ oss gärna på Facebook och ta del av de nyheter vi lägger ut där med jämna mellanrum.

Varmt välkomna!

Hälsningar Blodomloppet Umeå
umea@blodomloppet.se
090-77 80 85

 

Anmälan öppnar den 2 januari

Anmäl dig via anmälningssystemet antingen på Blodomloppets hemsida  www.blodomloppet.se 
eller AnmälMigNu!

Bli blodgivare

Anmäl ditt intresse i samband med anmälan till loppet eller på www.geblod.nu