Ge bort känslan av att vara oslagbar

Köp en startplats till den du bryr dig om. Till den som du tycker behöver träningsinspiration. Till den som skulle må bra på en fjälltopp. Till den som du vill ge möjligheten att uppleva känslan av att vara oslagbar.


Sara redo för sitt första fjällopp

Bloggaren och hängivna löparen Sara Rönne väljer 2XU Idre Fjällmaraton som sitt första fjällopp och som ett av sommarens äventyr.
Genom Träningsglädje.se är Sara en av Sveriges största träningsinspiratörer.

Läs hela intervjun med Sara

Fredrik laddar för att vara snabbast

Fredrik Bakkman har VM- och EM-guld i orientering, nu satsar han på seger i 2XU Idre Fjällmaraton.
– Det blir riktigt kul och spännande – jag brukar inte springa så här långt, säger orienteringsstjärnan.

Läs hela intervjun med Fredrik


SPORTIGA KLAPPAR från 2XU!

2XU tipsar om sportiga klappar för löparen på 2xu.se. Koden 2XUidre ger 20% rabatt på hela sortimentet t.o.m 18/12 för att kunna leverera till jul. Erbjudandet gäller för ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller endast leveranser inom Sverige.

 


Umaras sportdryck ger pigga ben på fjället

De tog saken i egna händer när det inte fanns några bra sportdrycker på marknaden. Biomedicinarna på Umara utvecklar sportnutrition baserat på forskning. Under 2XU Idre Fjällmaraton är det deras energirika och magsnälla dryck som serveras under loppet.

Vill du prova produkterna är det här perfekta tillfället. Använd koden fridre så får du fraktfritt från första kronan på hela sortimentet.


Förbered dig med träningshelg i Sälenfjällen

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart. Trailrunning Swedens fjälläger i Sälen betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.

Träningsdagarnablir också en utmärkt förberedelse och inblick i vad som väntar vid 2XU Idre Fjällmaraton senare i augusti.


Ta fjället hem till vardagsrummet

Varför inte ta med fjället hem? Genom Fjällfotos inspirerande och vackra naturbilder får du en påminnelse om vad du tränar för och en snygg bild i ditt hem.

De fina fotona finns att köpa som posters i varierande storlekar. Med rabattkod JUL får du fram till den 17 december 40% rabatt och fri frakt.


Säkra upp vintern i mars månad

Boka fjällpaket weekend tors-sön vecka 10-12, 2018. Ospecificerat boende inkl. 3 dagars skipass för endast 2390:-/vuxen, 1520:-/junior, Gratis för barn 0-7år.
Minst 2 vuxna/bokning.


45 km 1400 hm

Bovtse baalka

Vissa nöjer sig aldrig med annat än det värsta. Men du…se upp! Naturen kommer att utmana dig rejält. Med 1 400 höjdmeter, tre fjäll och ett underlag from hell, blir det en resa du aldrig glömmer. Belöningen blir riklig: När du spurtar nerför den sista backen – då känner du att du är oslagbar!

28 km 900 hm

Duvrie baalka

För dig som inte räds teknisk traillöpning och vill uppleva Städjan–Nipfjällets naturreservat till fullo. Här får du de vackraste vyerna och bästa stråken. Men vi snackar inte om en promenad i parken, 900 höjdmeter sätter dig rejält på prov.

12 km 300 hm

Vaejsjie baalka

För dig som är nyfiken på fjällöpning och vet att det även finns en morgondag, har vi skapat en mänsklig utmaning. Växlande underlag med fjällmyr, stig och ouups…vi klättrar visst uppför Idre Fjälls slalombackar också.Följ oss i sociala medier

facebookinstagram