Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Rösta fram årets traillöpare i Trailrunning Sweden Awards

Vilken kvinna respektive man är 2017 års traillöpare? Vem har stått för årets prestation inom svensk traillöpning och vilket arrangemang tycker du har varit det bästa?

På Trailrunning Sweden vill vi hylla personer och arrangörer som under året lyft fram svensk traillöpning på olika sätt. Därför inför vi nu Trailrunning Sweden Awards där sportens profiler lyfts fram och där du röstar på din favorit bland de nominerade i respektive kategori.

Omröstningen pågår mellan den 1-15 december 2017. Vinnaren av respektive kategori kommer att presenteras mellan jul och nyår på Trailrunningsweden.se

Alla som röstar är också med i utlottningen av presentkort på 1 000 kr från Salming Running.


Rätt klädd för vinterns löpning

Låt inte väder och vind  få stoppa dig i vinterträningen! Det är så mycket skönare att sticka ut på löpturen när du känner dig smidig, varm och snygg. Dessutom förebygger du skador när musklerna hålls varma.

Här ger vi tips på kläderna som sätter pricken över i:et på din vinterlöpning.


Se fram emot en härlig trailresa

Boka in dig på vår Kroatienresa i vår eller fjälläger i sommar. Anmälan är öppen och passar ett brett spektra av löpare då vi delar in oss i flera olika grupper beroende på önskad fart och längd på passet.


Lopptips - EcoTrail Stockholm 16 juni 2018

EcoTrail är loppet som får oss att upptäcka hur grönt centrala Stockholm verkligen är. Från Stora Skuggan till Galärparken på Djurgården, via Törnskogen och Järvafältet. Men går det verkligen att springa stig hela vägen? Vi intervjuade Miranda Kvist om upplägget inför 2018 års lopp.

Läs mer här


Veckans pass vecka 49

Varje vecka sätter vår trailcoach Lena Gavelin ihop ett kvalitativt och genomtänkt pass som du kan använda i din träning. Den här veckan är det ett kominerat långpass med löpning och en alternativ träningsform som gäller.

Läs mer här


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.