Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.



Årsmöte 25/2 på Sunlight Hotel Kl 18.00, Välkomna!

 God fortsättning 2019

Ännu ett år har gått och mycket blev gjort även 2018, inför 2019 så fortgår miljöprövningen och bl.a. kommer vattenprover att tas i anslutning till spolplattan för att förhoppningsvis visa att vi inte behöva investera i dyrbar reningsutrustning.

Vi vill passa på och påminna om att det inte är ok att tvätta bilar eller andra fordon inom klubbens område, det är också viktigt att ta reda på det som ev släpps ut vid vinterkonservering av motorer.

Vi tvingas också skärpa regler för hantering och förvaring av miljöskadliga produkter, främst på uteplatser men även i båthallarna.

Alla form av vätskor skall förvaras i orginalförpackning och ställas i ett uppsamlingskärl (t.ex. plastback med lock). Detta för att förhindra att det läcker ut något skadligt på marken.

Vi har under flera år arbetat för att få bort båtvrak
och skräp som blir liggande och de flesta platserna sköts ypperligt men en del har trots påminnelser inte skött om sin plats och nu har styrlelsen bestämt att vi kommer att säga upp hyra av plats för de som efter påstötning ändå inte följer klubbens regler.

 

Årsavgift 2019

Inom kort så kommer avierna för årets avgifter att skickas ut. De flesta får sina avgifter via mail, några få via Postnord......

Men du vet väl att du kan få en E-faktura som då skickas direkt till din bank och när du godkänt den betalas den automatiskt på förfallodagen.

 

 

 

 


Betala med Swish eller Kort

 

 

Vid hyra av Traktor, Klubbstugan eller Varmhallen och vid köp av taggar, extra nycklar, vimplar och andra saker så betalar du direkt i Klubbstugan. 

Kortläsare och "kassa-apparat" finns i klubbstugan, enkelt att själv registrera "ditt köp" och du kan betala med Swish eller Bankkort.

OBS! Kontanter går INTE att använda!


Följ oss på Facebook

facebook

Uppdatera dina medlemsuppgifter



Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter