Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

 

Hej på er allesammans!

Adventstid, mycket trevligt pyssel. Är så sugen på att sy julklappar till mina barnbarn, vi får se vad tiden räcker till. Jag får jag väl sy under ledigheten om jag inte hinner innan. Vi kommer stänga som vanligt över Jul, Nyår och Trettonhelgen. Vi har en och annan komptimme att ta ut :)

Shoppen kommer att vara stängd från kl.12.00 onsdag 20 december

till Söndag 7 Januari kl 20.00

Vi postar brev och paket som vanligt 20, 21 och 22 December.

Onsdag 27 december och  onsdag 3 januari kollar vi konton och postar.

Fram till 20 december jobbar vi som vanligt.

Senaste månadsvarorna har blivit slutsålda långt innan månaden tagit slut. Månadsvaran December och Januari hoppas vi inte tar slut så fort. Men man vet ju inte hur stort intresset blir. För annorlunda och intressant är den måndasvaran i December och Januari.

Smarta små siliconprodukter som hjälper dig att hålla ordning. Spolkämma, trådstopp och spolhatt. 12st 44:-(49:-) dessutom köp 5 betala för 4st.

Vi byter märke på vår elastika tråd. från Mettler till Madeira. Likvärdiga i kvalitét men Maderia har ett bättre pris. Vi sänker från 49:-/1000m till 39:-/1000m  eller 4st för 128:- Jag får just nu mycket frågor om elastisk overlocktråd. Det man frågar om är om det räcker att ha 2 (skytteltrådarna) av 4 trådar elastisk i overlocken. Mitt svar är nej. Ovelocksömmen är ju i sig själv elastisk. använder man sen elastisk tråd från man ju ännu mer elastisitet. Men så fort det ligger med en vanlig tråd är sömmen inte lika elastisk. Man kan prova och dra i en söm. Nåltråden går av till slut. Så för bästa resultat 4 elastiska trådar i overlocken.

Vi har flera kunder som önskat att vi tar hem oxid färgade löpare till våra 4mm sprilallås metervara. Det är klart vi kan ! Svarta och vita dessutom.


Så nu finns ring, droppe och rävsvans i silver, vitt, svart och oxid.

Sen en fantastik söt prickig trikåsnedslå, den måste du kolla in.

Länkar till tips inför julen hittar du från startsidan.

--------------------------------------------------------------------------

Sen i somras har vi planerat och kikat på kök. I veckan blev det bestämt. Så här kommer det se ut. Kakel och golv är inte rätt på bilden.

Vi var i Norrköping och kikade på kök. Där hittade vi en granitbänkskivka vill föll pladask för både Benny och jag. "Blue pearl"

Kommer att bli kämpigt efter nyår. Vi måste tömma hela undervåningen. Vi skall inte bara byta kök utan golv, tak och riva en vägg. Finns en fördel, jag tycker det känns meningslöst att julstäda. Springer runt lite med dammsugaren bara.

Vi har varit på 1-års kalas

Hon tittar så fundersamt på sin mamma och pappa. Får jag verkligen peta på den här? Jag brukar ju få små bitar bara. Grattis lilla Selma.

Jag måste säga att våra döttrar sköter det här med barnbarn på ett mycket bra sett. Nr. 4 kommer i Maj.  En liten ny i Örebro är på gång. KUL!!

 

Till sist vill jag önska alla en riktigt trivsam advent.

Kram från Bibbi

 
       
   

Det här nyhetsbrevet får alla kunder hos Bibbis Textil. Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.