Innehåller en gratistlektion

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 17 - 2017

Hej ##firstname##

Detta nyhetsbrev börjar jag med att ge dig en ny MGR lektion. (MGR= Medvetenhet genom rörelse) Om du klickar på denna länk så kommer du till en sida där du kan lyssna på en lektion som jag undervisade i vår måndags grupp för några veckor sidan. Lektionen kallar jag skuldergång och uppskattades mycket av de som var med. Du behöver en fri golvyta och det kan vara bra att ha något att ligga på eftersom lektionen föregår på rygg. Själva lektionen tar ca 45 minuter och sedan är det lite eftersnack som kanske också kan vara intressant.  Mycket nöje.

Feldenkrais måndag
Om du gillade lektionen så har du några chanser till då Feldenkrais måndag pågår till och 11/12.

Nästa kurs
Likson i år så håller jag en kurs på Kendra Yoga i Malmö sista helgen i Januari. 

Titeln är Andning, fötter, ögon... 27-28 januari 2018
Vi kommer alltså att utforska 3 saker som vi kanske inte så ofta tänker på, som vi ofta tar för givet. Vem tänker på hur hen andas, hur man står på sina fötter? Hur ögoen påverka resten av mig? Vi lever i tron att andning, ögon och fötter inte är något vi kan påverka. Men så är inte fallet. Du kommer att upptäcka att alla 3 sakerna går att påverka, att de hänger samman och om vi kan hantera, andning, ögon och fötter bättre så blir också livet bättre.

Antalet platser är begränsat så skynda dig med anmälan. Det finns viss risk att det snart blir fullt. 

 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.