Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Charlies hämnd

- en novell

Med glädje presenterar jag min novell Charlies hämnd. Den är så nytryckt att färgen knappt har torkat. Jag vågar nästan inte hålla i den. 

Det är en singel-novell som du kan köpa direkt ifrån mig för 40 kronor eller beställa via min hemsida för 54 kronor inklusive frakt.

Så här lyder baksidestexten:

"Det skulle bli en bra sommar. Den lilla familjen njöt av ledigheten hemma i trädgården. Rosbuskarnas doft strömmade genom näsborrarna. Grannarna var bortresta. De var ensamma i hela världen, i sin täppa, paradiset på jorden."

Några sidor sommaridyll så här den mörkaste årstiden är kanske precis vad du längtar efter?

Diplomerad lektör vill ha uppdrag

I maj började jag tillsammans med elva härliga och begåvade kvinnor en yrkesutbildning för att bli lektör. Den 1 december gör vi vårt examensprov och ägnar sedan helgen till ytterligare förkovran i yrket tillsammans med andra diplomerade lektörer. Det betyder att jag härmed öppnar min butik för dig som har ett manus i byrålådan och vill ha hjälp att se om det håller. Kanske har du någon vän eller familjemedlem som skriver och vill ge en lektörsläsning i julklapp? I så fall ska du läsa nästa nyhetsbrev där jag ger ett ett fint decembererbjudande till alla som prenumererar på mitt nyhetsbrev.


Tack för att du följer mig. Tills vi hörs nästa gång önskar jag dig ett härligt avslut på november månad. Frid och fröjd!


homepageinstagramtwitterlinkedin

Ordhyllan, Lena M Johansson

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller för att du har skrivit upp dig på Ordhyllans nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att klicka här.

Sent with Get a Newsletter