Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Namn åt de döda


Månadsbrev 2017-11 för Namn åt de döda


Bästa forskarvänner!

Nu kommer förhandsutgåvan av Sveriges Dödbok 1860-2016! Inom kort finns den ute till försäljning på Rötterbokhandeln. Flera förbättringar har införts vad gäller presentation och sökmöjligheter, t ex kan man nu söka på yrke och kommentarer, och adressökningen har kraftigt förbättrats.

De 100 flitigaste registrerarna kommer att få ett ex av förhandsutgåvan, som tack för ert extra stora bidrag. Alla volontärer kan också liksom förra året se fram emot en liten julgåva!

Under hösten har vi kommit upp i varv igen i projektet, och nu är 81 % av församlingarna klara. Vi måste hålla detta tempo ungefär för att bli klara till nästa sommar. Målet är ju att kunna presentera den slutliga utgåvan av Sveriges Dödbok 7 i november 2018.

Nu väntar vintern med förhoppning om både lite helgfrid och tid för NÅDD-registrering och släktforskning!

God Jul och Gott Nytt År önskar Sveriges Släktforskarförbund och

Anders Berg
Projektledare
Epost:  dodbok@genealogi.se
Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1797004830532076/

 

2 997 församlingar/delar och 2 467 000 poster är klara per 2017-11-23.  Dessa har registrerats av ca 470 volontärer (enskilda och föreningar).


Ett utskick från Sveriges Släktforskarförbund och projektet Namn åt de döda.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.