Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.


Storslaget i det lilla - upplev mera!

NYHETSBREV TURISM


Tomteparad

De kommer till häst, de kommer i bil. De kommer i parad som räcker nästan en mil. Det är dags för årets tomteparad! Nissar, nissor, gummor och gubbar. Tomtar av alla de slag förgyller Skaras gator den 3 december. I år utses även bästa ekipage utifrån engagemang, glädje, kreativitet och uppfinningsrikedom. Varmt välkomna!


Julbord

Vad är väl mer svenskt än att tillsammans slå sig ner och njuta av ett traditionellt julbord? Här tipsar vi om vilka det finns att välja bland, oavsett om du föredrar traditionellt svenskt eller moderna jultapas. Julbord i Skara

Sportnatten

Fredag den 1 december kl 18.00-22.00 anordnas Sportnatten för första gången i Skara. Testa ponnytrav, thaiboxning, blackminton, FunBattle Kinball, konståkning och mycket, mycket mer!
Läs mer

Nyår

Det stämningsfulla Nyårståget kör Skara - Lundsbrunn och vid tolvslaget sprakar fyrverkerierna vid Brobacka. Vill du fira lite glamoröst kan du avnjuta 3-rätters med utvalda drycker, dans och musik på Jula Hotell.


På Gång-bladet

Ladda ner Skaras På Gång-blad för att se vad som händer i december. För mer information om våra evenemang, besök vår evenemangskalender.

Har du själv ett evenemang du vill tipsa om? Då gör du det enkelt på denna sida.

Aktuellt

Öppettider december

Under perioden 1-22 december håller turistbyrån öppet som vanligt.
Tis-fre: 10-16, lunchstängt 12-13.
Under jul och nyår, 23-31 december, håller vi stängt.


facebookinstagram

Skara Turistbyrå │ Biblioteksgatan 3  │ 532 30 Skara │0511-32580
www.skara.se/turism   turistbyran@skara.se

Du får detta utskick som prenumerant på Nyhetsbrev Turism. Tipsa en vänAvsluta prenumeration
Läs Skara kommuns andra nyhetsbrev