Nyhetsbrev med senaste nytt. Läs i webbläsaren

Womengage i riksdagen 30:e november och

ny styrelseutbildning 20-23 mars 2018


WomEngage i Riksdagen: Kvinnors företagande – en politisk fråga?

WomenEngage följer 30 november upp förra årets succé i Riksdagen med en halvdag på temat kvinnligt företagande. Även denna gång sker eventet i Riksdagen. 

 

Datum: torsdag, 30 november 2017
Tid: 13:00 - 17:30
Plats: Riksdagens förstakammarsal, Riksgatan 1, Stockholm

 

Så här skriver WomEngage om eventet: 

I Sverige är drygt var fjärde person som startar företag kvinna. Den siffran behöver bli högre. Vad krävs för att detta skall bli verklighet och vad kan och bör politiken göra?

Detta är något som vi började diskutera på WomEngages stora riksdagsseminarium för exakt ett år sedan och frågan väckte ett enormt intresse! Sedan dess har WomEngage rest runt i landet för att träffa lokalpolitiker, tjänstemän och entreprenörer för att ta in åsikter och förslag och föra en dialog som kan skapa bättre förutsättningar för kvinnor att starta företag vårt land.

Nu avslutar vi året genom att återigen bjuda in till ett seminarium i Sveriges Riksdag. Dels för att ta del av nya berättelser och erfarenheter och dels för att summera och blicka framåt in i valåret. Vad kommer politikerna att lyfta under valrörelsen som har bäring på denna viktiga fråga. Vad vill vi att de skall lyfta?

Det kommer bli en intressant och fantastiskt inspirerande dag och om du har möjlighet att medverka så anmäl dig via länken nedan:

Läs mer och anmäl dig här


Styrelseutbildning i Berlin 20-23 mars 2017

<i>Glada kursdeltagare 2017</i>

20-23 mars 2018 återkommer vår populära styrelseutbildning till Berlin. Efter avslutad utbildning och tentamen blir du som deltagare certifierad styrelseledamot.

Under årens lopp har mer än 400 kvinnor certifierats via den här utbildningen som är Sveriges enda styrelseutbildning anpassad för kvinnor.

Antalet platser är begränsat till 15 stycken och historiskt sett blir dessa snabbt fulltecknade,  så se till att säkra din plats så snart som möjligt.

För mer information och anmälan, besök vår hemsida

Om du har några frågor, är du välkommen att maila Ewa Johansson på ewa@womeninprogress.se


Vi hoppas träffa er i Riksdagen och på kommande styrelseutbbildning! 

Ewa och Petra

 

Här kan du läsa mer om styrelseprogramcoachande mentorskap och föreläsningar!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Avsluta prenumeration.