Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej!

Det börjar bli en vana men jag måste nypa mig i armen även idag. Vi har haft haft i rekord i antal genomförda jobb i år. Och alla, verkligen alla jobb är så roliga på sitt sätt. Att få åka på Gästspelsturné med ChampagnetemaVackra slott och Herrgårdar är precis lika härligt som det låter. Tack Bollinger, Tidningen Lantliv och Countryside Hotelsför ett fantastiskt samarbete.

Tack alla andra kunder för kul Fotodagar, fantastiska Konferensgäster hemma i Min Matstudio, Matlagningseventen i Hyrstudion och tack för alla som köpt min senaste kokbok, Fredagskockens Bästa Vardagsmat

Och än är året inte slut. Vi har fler jobb kvar och möjlighet att ta emot fler förfrågningar. Kram, Mattias

Jag skulle vilja påstå att det är precis lika vackert vintertid i Min Matstudio som på sommaren. Vi tar emot gäster året runt och är förstås tacksamma för förfrågningar.


Följ oss på sociala medier

Mer information, recept, kontakt,  m.m. på

www.fredagskocken.se

Instagram @fredagskocken

Facebook @fredagskocken

 

Nya boken!

Fredagskockens Bästa Vardagsmat 

Köper du här!

Vill du köpa en större upplaga till ex.vis dina kollegor så kontakta mig.


Min Matstudio

Vi har fortfarande Lediga datum i december, januari och februari. Vill ni Konferera, vara med och Laga mateller bara bli serverade en Unik middag?


Fest!

Vem gillar inte det? Oavsett om ni vill vara på Kontoret, i en Festlokal eller Hemma hos er så hjälper vi gärna till!


Företagsevent!

Här har vi en uppsjö av kul idéer, allt i från Grillskolor, till Aktiv Matlagning, till Matlagningstävlingar. Hör av er om ni vill ha kul!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.