Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.

EREEN/SMITH är ett svenskt smyckesmärke som lanserades 2017. Deras smycken är för den moderna kvinnan som vill bära något nytt och unikt men ändå få den klassiska prägeln med gnistrande kristaller. 

Grundare och designer är Johan Lövberg som har en lång bakgrund som art director och designer i den digitala världen, men har under många år lockats av att även designa och skapa fysiska ting som smycken och accessoarer eftersom det alltid varit ett stort intresse.

 

Halsbanden kostar 599kr/st

Halsbandet som är först ut från kollektionen består av en pendel i kirurgiskt stål som man kan välja att få pläterad i 18k guld, 14k roséguld, svart eller polerad som den är. I pendeln finns ett glasrör som är fyllt av små lösa kristaller i olika färger från Swarovski. Skräddarsy ditt egna halsband.

 


 

 

”JAG VILLE SKAPA ATTRAKTIVA
SMYCKEN SOM ÄVEN HAR ETT
SYMBOLISKT VÄRDE.”

Johan Lövberg grundare till EREEN/SMITH


 Namnet EREEN/SMITH föddes ur smyckets koncept och härstammar från ordet ”Smithereen” som betyder fragment/splitter, vilket är det man bär i sin pendel. 

Ibland ger livet oss händelser som gör att vi känner oss splittrade inombords. Detta smycke är inspirerat av de goda spillror som trots allt finns kvar och gör oss starkare än vad vi tror.

Armband i stål med en boett av härdat glas med lösa kristaller från Swarovski, 599 kr/st.

instagramhomepage

 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK   www.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar så, klicka här.