Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från FU augusti 2017

Handledarskap, inkludering och tolerans!

Mary Juusela föreläser för fastighetsföretag i Sundsvall.

Anmäl dina medarbetare till vår kostnadsfria föreläsning!

Under hösten bjuder vi in till föreläsningar med mångfaldsexperten Mary Juusela där vi presenterar handledarstödet samt ger verktyg för en enklare och tryggare inkludering på arbetsplatserna.

Hittills har turnén varit i Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall och Gävle med stor uppslutning och gott resultat. Några röster från våra utvärderingar: 

”… fler borde gå på samma föreläsning, hela företaget ja hela samhället”

”Det var en bra föreläsning som verkligen tillför mycket”

"Bästa föreläsningen på mycket länge"

Vi har fortfarande många stopp kvar på vår turné och vi vill uppmuntra alla företag att ta chansen att gå på denna viktiga föreläsning med sina medarbetare. Framöver besöker vi följande städer:

Anmälan är öppen och du klickar HÄR för att anmäla dig och dina medarbetare. I anmälan väljer du sedan vilken ort och datum som passar er bäst. Vi tillämpar först till kvarn-principen och har ca 100 platser per ort.

Föreläsningen är kostnadsfri och finansieras genom medel från Asyl-, migrations- och integrationsfonden. Anmälan är bindande.

Välkomna!

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss här.

Besök oss på www.fastun.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubelinkedin

Vi tryggar branschens framtid!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.