Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Informationsbrev lopparrangörer


Lägg till ditt lopp i svenska Trailkalendern

2017 har varit ett nytt riktigt bra år för svensk traillöpning. Andelen lopp i Sverige växer i antal och trots detta ökar de allra flesta även i deltagarantal. Våra svenska elitlöpare har under året haft stora internationella framgångar, på både dam- och herrsidan. Som arrangör finns nu alla möjligheter att spinna vidare på det intresse för löpning i naturen som råder.

I slutet av november kommer Trailrunning Sweden att börja marknadsföra säsongen 2018 och få upp intresset för de svenska loppen. Du bör därför, senaste den 20 november, ha uppdaterat Trailkalendern med nödvändig information kring ditt lopp 2018 för att optimera möjligheten att locka löpare till dig.

Trailkalendern har under senaste året öppnats vid över 121 000 tillfällen.


Om Trailrunning Sweden

  • Sveriges största webbsida för traillöpare.
  • Över 140 000 unika användare besöker under 2017 Trailrunningsweden.se.
  • Trailrunning Sweden har under 2017 vuxit med 130% i besöksantal.
  • 12 000+ följare på Facebook.
  • 6 000+ följare på Instagram.
  • 9 000+ följare via Nyhetsbrev.

Nytt samarbete med EQ Timing

Genom ett samarbete med EQ Timing ger vi från och med nu möjlighet att lägga till knappar med direktlänk till anmälan, deltagarlista, livebevakning och resultat i Trailkalendern. Erbjudandet gäller dig som tillhandahåller EQ Timings anmälningstjänst för ditt arrangemang.


Marknadsför ditt lopp och locka fler

Vill du att fler skall få upp ögonen för just ditt lopp och få hjälp att lyfta fram det till den breda massan traillöpare? Marknadsföring och synlighet är ofta en utmaning för lopparrangörer. Trailrunning Sweden är webbsidan som på ett kostnadseffektivt sätt hjälper dig att nå ut med ditt lopp till exakt rätt målgrupp.

Kontakta oss på annons@trailrunningsweden.se så syr vi ihop ett upplägg som passar dig.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.