Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 31,

2017


Hej på er alla!

Idag är där en hel del info med från RM/SM organisationen. Dom säker bla personer till sin rådgivande grupp.

Ni finner även lite kort info från två föreningar, jätteroligt när jag får in från er föreningar.

Jag vet att där är många föreningar som nu laddar för Novembercupen och med 104 starter har det kommit och bli en riktigt stor tävling. Roligt att där är så många av er som känner er tävlingsredo redan.

Jag vill då påminna om att se över era licenser och säkerställa att alla faktiskt har en tävlingslicens.

Jag ser fortfarande att där är en hel del övergångar som är begärda men jag har inte fler mejl som är inkomna med övergångar. Har ni något ärenden som fortfarande ligger får ni gärna höra av er så får vi se på vad det är som gör att det inte gått igenom. Tänk på att ni skickar mejl till rätt adress. Alla licensfrågor skall skickas till licenser@cheerleading.se

Önkar er en fin helg

Tjipp och hej

Kia


Dispensansökningar

  

TK skickar en lite påminnelse till er alla att sista dag för icke-akuta dispensansökningar är den sista december.

Tänkt till redan nu så ni slipper en mass onödigt stress under våren när alla tävlingar sätter igång.

 


Föreningsnytt!

Föreningen i Sollentuna som tidigare gick under namnet Action Athletics har nu bytt namn till UMC, United Movement Cheer. Namnet har utgått ifrån att vi har tre olika grenar i vår förening, cheerleading, akrobatik & parkour.

Detta år startade cheer & akrobatik en gemensam träningsgrupp där man får möjligheten att tre dagar i veckan träna partnerstunt samt akrobatik, alla är välkomna.  I år har vi totalt 7 tävlingslag och ställer upp i klasserna M1 med två lag, M2, M3, J1, J2 samt coed 6. Från vår förening har vi hela 6 stycken aktiva som i år är med i det mixade landslaget. Vi ses på årets tävlingar! :) låter deras ordförande Elin hälsa.


Gothenburg Cheer One har fått en ny logga.

"-Vi kände att vi ville förnya oss lite och tyckte det var dags för en ny logga. Vi är jättenöjda med resultatet och den känns verkligen ”GCO” säger Sofie Lewerentz, Sportchef och huvudtränare i GCO.


Future Wintercup och Umeå Cheerfest

Den 27 januari kommer Cheer future hålla Future Wintercup.

Cheer Future välkomna lag från hela landet till sin tävling.

Har ni frågor rörande tävlingen får ni gärna mejla dem på Futurewintercup@hotmail.com 

Umeå Cheerfest kommer hållas den 21 april och de hälsar också lag från hela landet välkomna.

Har ni några frågor får ni gärna mejla dem på tavling@cfa.se


Novembercupen

Välkomna till årets upplaga av November cup den 2:a december 2017 i Boråshallen. 
Vår tävling växer så det knakar och är en av nordens största tävlingar med deltagare från flera länder. Boråshallen är en mellanstor hall, som inte rymmer alla aktiva och publik som deltar under dagen samtidigt.

I år har vi därför delat upp tävlingen i två sessions som fungerar som två separata tävlingar för att ge våra aktiva bästa möjliga förutsättningar att vara de stjärnor de är på tävlingsmattan. 


OBS! Samtliga tider är preliminära och kan komma att ändras marginellt efter sista anmälningsdag. Högst troligt är att Session 2 kan komma att starta något senare pga många anmälda i Session 1 i skrivande stund. 
Session 1 09:00 - 13:0 - Level 1 och 2 
Session 2 14:00 - 19:00 Group stunt, Partner stunt, Level 3, 5 och 6. 


Vi erbjuder både biljetter till varje session separat och en biljett för hela dagen. Biljetterna är onumrerade och säljs via Billetto. Biljetten kan du förvara antingen i Billettos egna app, i ett mail eller utskrivet på papper. Vi scannar din biljett på plats och byter ut den mot ett armband som du sedan använder för att passera in och ut ur publikläktarna. 
Direktlänk nedan: 
https://billetto.se/en/e/novcup-2017-open-cheer-competition-tickets-218666


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.