Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Här arrangeras 2XU Reflect Run

Med pannlampa är du fri att springa när och var du vill. Det betyder att du kan fortsätta springa trail hela vintern! 2XU Reflect Run är en satsning på att få fler löpare att behålla trailskorna på även under vinterhalvåret. Under november månad kommer cirka 30 orter i landet att erbjuda organiserade träningspass på reflexbanor i skogen. 

 

– Vi vill få fler att våga ta steget ut i mörkret. 2XU Reflect Run är ett sätt att stärka löpning med pannlampa och få fler att upptäcka de härliga reflexbanor som finns i våra skogar. Därför anordnar 2XU Reflect Run, berättar Malin Andersson på 2XU.

Tillsammans springer gruppen en reflexbana och njuter av hur pannlampans sken skapar en stjärngata att följa. 2XU Reflect Run är kostnadsfritt för alla deltagare, men föranmälan krävs för att kunna dimensionera med tillräckligt många ledare på plats. Medtag egen pannlampa.Premiär för Ultimate Trail den 4 november

Hur långt är du beredd att springa? Hinner du vidare till nästa start? Den 4 november 2017 är det premiär för ett helt nytt traillopp vid Domarudden i Åkersberga. Ultimate Trail är ett koncept som ger deltagaren spännande valmöjligheter och en löputmaning från dagsljus vidare in i kvällens mörker.


Sveriges bästa traillöpning

Emelie forsberg tipsar om traillöpning i Ångermanland

Sveriges bästa traillöpning börjar närma sig sitt slut. den här veckan besöker vi Ångermanland och tar hjälp av en av Sveriges absolut största profiler inom traillöpning, Emelie Forsberg. Emelie är född och uppväxt i den lilla byn Noraström i Kramfors kommun och ger här tips på sina bästa smultronställen i distriktet.


Veckans pass vecka 43

Varje vecka sätter vår trailcoach Lena Gavelin ihop ett kvalitativt och genomtänkt pass som du kan använda i din träning. Den här veckan består passet av det klassiska passet 4*4-intervaller

Läs mer här


Följ Kullamannen live

Första helgen i november arrangeras härliga Kullamannen på skånska Kullaberg. Oavsett om du är på plats eller sitter hemma vid datorn kan du följa deltagarna. I alla fall alla de deltagare som kopplar upp sig på RaceOnes app. Nytt för i år är det galna 100-miles loppet som avslutar med 3 varv på 2dödens zon".

Se vilka traillopp som använder RaceONE

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.