Skara Turistbyrås nyhetsbrev - november                 Problem att visa innehållet? Se det i webbläsaren

Välkommen!

Du läser just nu Skara turistbyrås allra första nyhetsbrev. Här vill vi berätta och tipsa om vad som händer i vårt område under den närmaste tiden. Du kommer att få det en gång i månaden kring månadsskiftet. Och På Gång-bladet? Det öppnar du från och med nu genom att klicka på länken nedan här i nyhetsbrevet.


Skara Filmfestival 16-22 november

Nu är det dags för sextonde upplagan av Skara filmfestival. Mellan 16-22 november kan du njuta av film under en hel vecka. Det kommer att finnas något för alla smaker och filmer du kanske inte visste fanns. Självklart blir det underhållning och hembakt fika i anslutning till filmerna, ett uppskattat inslag varje år. Läs mer


Höstlov på naturum

Den 2-3 november finns det höstlovsaktiviteter för pysselsugna barn och ungdomar på naturum Hornborgasjön. Naturligtvis blir det upptäcksfärd i naturen också. Så ta på sköna gummistövlar! 
Läs mer

Guidning på Kata Gård

Den 8 november har du möjlighet att gå på guidning av Kata Gård. Kanske årets sista!? Detta sker genom STF, utan krav på medlemskap. Anmälan senast 5 november. 
Läs mer

Jag tror på dig Anita

Terminens slutproduktion på Skara skolscen är den prisbelönta dramatikern Paula Stenström Öhmans täta och spännande thriller om sexuella trakasserier och övergrepp. 
Läs mer


På Gång-bladet

Klicka här för att läsa november månads På Gång-blad, med evenemang, föreläsningar, med mera som äger rum under kommande månad i Skara. 

Har du själv ett evenemang du vill tipsa om? Då gör du det enkelt på denna sida.


Storslaget i det lilla - upplev mera!

facebookinstagram

Skara Turistbyrå  Biblioteksgatan 3   532 30 Skara 0511-32580
www.skara.se/turism   turistbyran@skara.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du prenumererar på På Gång-bladet. Skulle du vilja avsluta din prenumeration,klicka härWebbversionTipsa en vän