Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snart är det adventstider med tända ljus, värme, mustig glögg och dofter av kryddor och frukter. Massor av julmys och julfrid ska hinnas med innan det är dags att på julafton bänka sig framför TV:n och njuta av Kalle Ankas jul.

Julfest

Hos oss kan du och dina kollegor fira hela december utan det traditionella julbordet. Istället för julskinka, köttbullar och sill serverar vi en julinspirerad 3-rätters meny på lokala råvaror. Önskar man hellre en buffé så erbjuder vi även en specialkomponerad buffé med julsmaker.

Middagen inleder vi alltid med att servera gårdens Glühwein, gjort på våra egna druvor, utomhus med sprakande eldar som värmer.

  • 3-rätters julinspirerad meny, 455 kr/person
  • Buffé med julsmaker, från 315 kr/person

Kontakta oss på 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se för en offert eller bokning.

Julbrunch

I år erbjuder vi även julbrunch på lördagar och söndagar i december. På vår julbrunch lovar vi gott om julsmaker utan att det är ett julbord. Vi har helt enkelt plockat ut det vi själva tycker är goda julsmaker!

Vi serverar vår julbrunch med två sittningar, kl.11.00-13.00 och kl. 13.30-15.30. För våra brunchgäster erbjuder vi dessutom en spännande guidning av vår vingård och vinproduktion kl. 13.00 inkluderad i brunchpriset.

Boka bord på 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se

Julklappstips

Du vet väl att en upplevelse är världens bästa julklapp. Hos oss kan du köpa presentkort till alla våra upplevelser på vår hemsida.

 

Varmt välkomna till en mysig december på Flädie Mat & Vingård!

 

instagramfacebook

Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred   telefon 046-320 338

www.fladiematvingard.se   info@fladiematvingard.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.