Andning, fötter, ögon...

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 16 - 2017

Hej ##firstname##

Oktober månad går mot sitt slut Jag skriver detta med fantastiska höstfärger utanför fönstret. Det har visserligen varit disigt under dagen men visst är väl hösten härlig.

Det är en fantastisk tid för att promenera i naturen, luften är hög och färgerna underbara. Tyvärr är det inte alla som kan njuta av detta p.g.a. olika besvär. Men många gånger kan man göra något åt det.

I förra vecka träffade jag en trevlig kvinna i 70 årsåldern. Hon är väldigt aktiv, gillar att resa med mera. Tyvärr hade hon i samband med en resa för någon månad sedan fått svårt att gå. Varit hos sjukgymnast, artrosskola, tränat med mera. Men inget hade hjälpt. Framförallt var det jobbigt att gå i trappor. Därför kom hon till mig då hon hade tidigare erfarenhet av att feldenkraislektioner har hjälpt henne. (Även denna gång gick det att hjälpa henne) Läs mer...

Detta exempel visar att vad vi gör med t.ex.ögonen påverkar allt annat. Detta är något som fascinerat mig under många år och i januari håller jag en workshop med titeln Andning, fötter, ögon...

Kursen hålls på Kendra Yoga i Malmö samma plats som årets första kurs hölls på. Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan nu, då fär du även lite rabatt.

Om du missade förra nyhetsbrevet som bl.a. innehöll en uppskattad lektion hittar du det här>

Ha en fortsatt skön höst.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.