MEDLEMSBLAD | GOLD OF LAPLAND 

Foto: Ricke.se

Hej, vad roligt att du är nyfiken på Gold of Lapland!

Visst följer ni med på resan?

Gold of Lapland är en ekonomisk förening som sedan 2005 jobbat för att öka antalet besökare och omsättningen hos våra medlemmar. Vi jobbar transportfrågor, export, destinationsutveckling och marknadsföring. Med andra ord, allt som är bra för våra medlemsföretag! I det här brevet kan du läsa mer om vad vi gör och samtidigt hitta medlemsansökan där det står vad som ingår i medlemsskapet.

Våra medlemmar finns i kommunerna Lycksele, Vindeln, Malå, Norsjö, Sorsele, Arvidsjaur, Robertsfors och Skellefteå. Alltså i väldigt många kommuner. Men ju fler vi är desto starkare är vi!

Vårt huvudkontor ligger i Norsjö och vi har även två medarbetare i Lycksele. Läs mer här.

Totalt driver vi fyra webbar, goldoflapland.com, visitnorsjo.se, visitmala.se och visitlycksele.se. Alla våra medlemmar finns med på Gold of Laplands webb och i den kommun de verkar. 

Vårt motto är att tillsammans är vi starka och vi hoppas att ni vill följa med på resan!

Välkomna till oss!

 

Hälsningar,

Karin Fällman Stenlund

Verksamhetsledare

 

Har du frågor?

Jag besvarar alla frågor om medlemsskap i Gold of Lapland. 

Tel: 070-229 06 42

karin.fallman@goldoflapland.comVi jobbar med destinationsutveckling - här är några exempel

Arrangemang och värdskap

Foto: Ricke.se

Arrangemangsutveckling

Vi jobbar aktivt med arrangemangsutveckling av olika slag. Vi ger er stöd, konsultation, utbildning och kontakt till rätt organisationer. 

Kontaktperson:

Marino Carlsson

 

Värdskapsutbildning

Utbilda personalen i värdskap! Vi är certifierade värdskapscoacher. 

Kontaktpersoner: 

Cecilia Wallinder

Marino Carlsson

 

Marknadsföring 

Film - THIS IS US

Gold of Lapland planerar ett flertalet filmer mellan oktober-juni för medlemmar. Filmerna kommer gå som kampanjer via Facebook, samt locka besökare till hemsidorna. Arbetet är redan igång, men det finns möjlighet att medverka än. Filmerna kommer även ligga på Gold of Laplands hemsida för att skapa en känsla för vilka vi är som destination.  

 

GRATIS FÖR ER 2018!

Vårt inspirationsmagasin, Gold of Lapland,  är en populär tidning som bl a sprids via turistbyråshopen  till alla turistinformationer i hela Sverige.  Upplagan trycks i 15 000 ex och sprids på Arvidsjaurs flygplats, Lycksele Flygplats och på Wasaline och också finns hos alla våra medlemmar. Denna gång är det gratis för våra medlemmar att medverka! 

 

Event i Finland

Tillsammans med Region Västerbotten och övriga destinationsorganisationer jobbar vi med att marknadsföra oss i Vasa i Finland. Vi deltar årligen på Österbottens Stormässa som hålls i april. Här delar vi Gold of Lapland magasin och företagens erbjudanden. Företag får gärna följa med. 

Kontaktperson: Sofia Johansson

Export

Exportsatsning och paketering

För företag som vill satsa på utlandsmarknaden och bli mer exportmogna har vi en särskild exportgrupp som man kan gå med i. Huvudmarknader är Nederländerna, Belgien och Tyskland just nu. Sommaren 2018 startar en ny charterlinje från Rotterdam till Skellefteå  (VoigtTravel) och det går också en direktlinje från Düsseldorf till Umeå (Charterways). Vintertid levererar FlyCar gäster som landar i Arvidsjaur.

 

Vakantiebeurs i Holland

Nästa år besöker Gold of Lapland den stora turistmässan i Utrecht för fjärde året. Vår satsning på Nederländerna startade 2014 och har har gett effekt i hela Västerbotten.

 

Kontaktperson: Karin Fällman Stenlund


Följ oss i sociala medier

facebookinstagramhomepage