Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

60 dagar kvar till julafton...

Har du börjat med julkorten än? I detta nyhetsbrev hoppas jag att julstämningen börjar spira! Förutom allt som visas i brevet finns tusentals andra jul-relaterade artiklar i sortimentet!

Upptäck de senaste nyheterna!

Julnyheter från Maja Design!

~ Joyous Winterdays ~

Glada vinterdagar är på väg, och vad kan vara bättre på den här tiden av året än en riktigt rolig snöbollskamp, eller en tävling om den snyggaste snögubben? Underbara papper till album, julkort, minialbum och andra kreativa alster. 

Välj mellan hel kollektion, paper pad eller singel-ark. Matcha med enfärgade cardstock!

Paper pad 6"x6" - 99 kr
Guldkundspris 89,10 kr

Hel kollektion 18 ark - 199 kr

Guldkundspris 179,10 kr

12"x12" ark i stycke - 13 kr
Guldkundspris 11,70 kr/st

Monochromes - Shades of Winterdays - 10 kr

Guldkundspris 9 kr /st

Sverige-Premiär för Chameleon Color Tops!

WOW! Äntligen är de här! Chameleon Color Tops för otroliga färgnyanser! Tidigare kunde du endast måla från ljust till mörkt med dina Chameleon pennor, men med Color Tops målar du från färg till färg!

Color Tops ändrar färg till färg, ljus till mörkt och mörkt till ljust!

Kombinera din Chameleon-penna med en Color Top, och skapa färgnyanser som aldrig förr. Istället för att bleka din penna med mix-kammaren, kan du färga pennan och måla från en färg till en annan! Oavsett om du är en konstnär, eller bara vill koppla av med lite färgläggning, är den här pennan perfekt till alla dina kreativa projekt.

Välj mellan 10 olika set.

149 kr per set. Guldkunder betalar endast 134,10 kr.

Du måste ha Chameleon Pennor för att använda Color Tops!

Dubbelsidigt, mönstrat scrapbooking papper från Kaisercrafts stilfulla julkollektion "Christmas Edition". En harmonisk serie i toner av beige och svart. Matcha med stickers, stämplar och die cuts.

Dubbelsidigt, mönstrat scrapbooking papper från Kaisercrafts mysiga julkollektion "Letters To Santa". Underbara färger i rött och grönt, med den klassiska tomten, julblommor och snöklädda granar. Matcha med stickers, stämplar och die cuts.

Skapa din egen tomte-värld i miniatyr!

Årets stora fluga "Fairy Garden" tar ett kliv in i vintervärlden, och det är dags att inreda för tomtar och nissar. Med våra miniatyrer och tillbehör blir det både roligt och utmanande att skapa din egen tomtevärld!


Glöm inte alla tillbehör och accessoarer!

Från 15 kr /st

Det finns mycket mer att se i kategorin "Göra Figurer" och "DIY Trä-föremål".

Erbjudande!

Prova på Art Metall Färg!

En effektfärg som ger dig en vacker, täckande lyster på dina alster. Färgen är vattenbaserad och har hög pigmenthalt. Använd metallfärgen till att sätta glans på dina hobbyarbeten, scrapbooking eller mixed media-konstverk. 

Julkulor i terrakotta att färglägga med Art Metal Färg!

Måla terrakotta-figurer med Art Metal-färgen, och strö till sista över glitterpulver. För extra effekt kan två färger användas, låt torka mellan varje lager.


Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på REA-priset!

Bunkra upp inför mörka kvällar med julpyssel!

facebooktwitterinstagrampinterest

Bli Guldkund hos Kristinas Scrapbooking och få 10% rabatt
på hela vårt sortiment under ett års tid!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.