Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Spring night trail! Här hittar du höstens mörka utmaningar

Höstmörkret sänker sig, men det är ingen anledning att inte springa i skogen. Med pannlampa på har du ljus när du vill och springer vart du vill. Även lopparrangörerna håller i och här hittar du härliga utmaningar i höst och vinter.

Några lopptips för sig som vill testa:
28 okt Valbo Night Trail Race Gästrikland
28 okt Night Trail Run Stockholm
1 nov Kolmården Night Trail Östergötland
10 nov Skatås Mörkaste Göteborg
18 nov Orust Night Trail Bohuslän

Läs mer härFrida Södermark springer dit hon vill

Hon har koordinaterna för sitt älskade Norrköping tatuerade på armen. Men ultralöparen Frida Södermark vill se hela världen.
– Det ger mig kickar att upptäcka nya miljöer och möta andra kulturer, helst medan jag springer, säger hon. Vi fick en spännande intervju med inspirerande Frida.

Läs hela intervjun


Trailäventyr i Istrien

En vecka med löpning i vackra miljöer, god mat och härlig stämning i gänget. Det fick deltagarna uppleva under Trailrunning Swedens höstresa till Kroatien den 3-10 oktober. Till 2018 öppnar vi snart upp anmälan för nya trailresor. Håll utkik!

Läs mer om resan här


Tove Alexandersson segrade i Limone Skyrace

Det blev en överlägsen svensk seger på damsidan i dagens deltävling i Skyrunning-serien vid italienska Limone Skyrace. På den 29 km långa banan med 2 500 höjdmeter stigning, var det ingen som hade en chans mot svenska Tove Alexandersson, mer känd som världens bästa orienterare.

Läs mer


Lopptips - Testa nya Icebug Backyard Trail

För ett år sedan flyttade Icebug ut sitt kontor till Jonsered för att komma närmare skogen. Den 22 oktober välkomnar företaget nu alla till sin egen bakgård för att delta i nya Icebug Backyard Trail.

Läs mer


Sveriges bästa traillöpning

Dalarna

Sveriges bästa traillöpning flyttar till Dalarna där en i teamet bakom Trailrunning Sweden, David Andersson, tipsar om distriktet fem bästa platser att springa på. Efter många år som orienterare på landslagsnivå och ”löparnörd” har David besökt de flesta skogar och fjäll som landskapet erbjuder.

Läs mer här

Härjedalen

Sveriges bästa traillöpning spanar in Härjedalen. Sett till befolkningen Sveriges minsta landskap med enbart ca 10 000 invånare. När det gäller miljö för traillöpning är det dock en pärla. Med flera mäktiga fjällområden som breder ut sig reder våra experter Jocke & Petter ut vilka som är deras favoritplatser.

Läs mer här


Veckans pass vecka 42

Varje vecka sätter vår trailcoach Lena Gavelin ihop ett kvalitativt och genomtänkt pass som du kan använda i din träning. Den här veckan består passet av 6 x 60 sek med 30 sek vila x 3 set. 2 min joggvila mellan seten. 

Läs mer här


Följ Rya Åsar Trail live

På lördag, 21 september, arrangeras premiären av Rya Åsar Trail i Borås. Oavsett om du är på plats eller sitter hemma vid datorn kan du följa deltagarna. I alla fall alla de deltagare som kopplar upp sig på RaceOnes app.

Se vilka traillopp som använder RaceONE

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.