Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Hej ##firstname##

Här kommer det lite information från Tilka med nyheter och vad som är på gång. Vi hoppas att den är till nytta och glädje för Er. Tveka inte att kontakta oss för ännu mer information.


Insatsgängor

Fråga oss gärna på insatsgängor då vi samarbetar med flera olika leverantörer beroende på vilka specifikationer Ni önskar. Skicka Er förfrågan till oss så återkommer vi med en prisuppgift.


Kontaktuppgifter

Tilka når Du via telefon på 0499-16900.

Dina beställningar och förfrågningar får snabbast service via order@tilka.se eller 0499-16925.


Beställ via Handdator

Rikard ny Inköpsansvarig

Sedan semestern är Rikard Eriksson inköpsansvarig på Tilka. Han har en lång erfarenhet och kommer att fokusera på att utveckla Tilkas inköp och även jobba med strategiska inköpsfrågor.

Vi ser detta som ett välkommet tillskott och en förstärkning av vår organisation. Det kommer att gynna oss och våra kunder.


Tilka på Elmia Subcontractor

Tilka ställer ut på Elmia Subcontractor 2017. Vi finns på plats i A-hallen som tidigare i Mönsterås kommuns samlingsmonter, A07:18.

Vi har samma utställningsyta som 2016 och där kommer vi att visa vårt utbud av produkter och demonstrera Rivits monteringsverktyg.

I montern finns också möjlighet att se och få mer information om de tjänster som vi erbjuder som EDI, e-faktura eller beställningssystem med handdator.


Personalförändringar

Theresa Ottosson har vikarierat för Tove Karlsson som har varit mammaledig sedan våren 2016. Nu har Tove börjat på ordersupport igen och Theresa kommer att gå hem på mammaledighet i slutet av året. Theresa har redan börjat trappa ned med att jobba deltid.

Efter Theresas mammaledighet ser vi fram emot att hon kommer tillbaka till Tilka igen.


EDI eller E-faktura

Önskar Ni kommunikation via EDI eller faktura som fil eller via E-post? Kontakta oss så får Ni det. 

Tilka erbjuder också en lösning med beställning via en handdator. Fördelarna är att beställningen skapas enkelt ute vid lagerplatsen. Beställningen skickas till oss via PostNord som också kan erbjuda att Ni får in Er beställning i Ert affärssystem. Kontakta oss så berättar vi mer, 0499-16900.

Se mer på vår hemsida


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har bokat en prenumeration på vårt nyhetsbrev. Om du vill avsluta din prenumeration,  avsluta här.