Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi ökar våra leveranser - Är även du vår nya kund?

Cards And More fortsätter att ta marknad på den svenska etikettscenen, för mindre än en månad sedan fick vi uppdraget att börja leverera etikettlösningar till ett stort antal nya kunder - Som tidigare handlat av en annan aktör på etikettmarknaden.

 

Detta efter att aktören själv valt att lägga ner just sin etikettverksamhet, vi blev då kontaktade och fick frågan om vi kunde ta över deras kunder. Detta för att säkerställa produkt och leveranssäkerhet för etiketter, färgband och driften av etikettskrivare.

 

Ett bra kvitto på att vår kunskap och erfarenhet att det vi leverar inom etikett- och skrivarlösningar, har både kvalitet och rätt pris.

Tony Garvill, VD på Cards And More

Erbjudande till alla nyhetsbrevsläsare

Vi har i dagarna slagit upp portarna för vår nya webbshop, där ni enkelt kan handla de produkter ni är i behov av i er verksamhet. Som en bonus till er läsare, vill vi därför ge er möjligheten att testa ett köp med rabatterat pris.

Använd följande rabattkod NYWEBB17 så får ni 20% rabatt på första köpet ni gör, koden gäller för ett köp under November månad och gäller ordinarie produktpriser angivet i butiken.


Medlemskort

Köp ditt paket nu!

Köp ditt startpaket för att enkelt tillverkanya medlemskort inför 2018.

Transportiketter

Se hela utbudet!

Vi har stort utbud av fraktetiketter, köp den etikett som passar dig nu!

Etikettskrivare

Se vårt sortiment!

Kolla över sortimentet av etikettskrivare från vår leverantör Zebra. 

facebooklinkedinhomepage

Cards and more Sverige AB
www.cardsandmore.se
info@cardsandmore.se
019-107 107
Nastagatan 12B, 702 27 Örebro

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.