Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Medmänsklighet och förståelse prisas

På söndag får Stina Balkfors årets Hillesgårdspris för medmänsklighet och förståelse. Hon är en av grundarna av inititativet Tillitsverket, som lyfter fram gränsöverskridande kunskaper om tilliten som fenomen och skapar utrymme för barn, unga och vuxna att bygga tillit genom lek och skapande verksamhet.

Det blir en lite högtidlig prisutdelning med inbjudna gäster och ett mingel med möjlighet att titta på bilder och ett par korta filmer om Tillitsverkets arbete vid konsthallen. Därefter blir det en särskild festlunch och ett panelsamtal med pristagaren och Karl-Erik Edris under ledning av Elisabeth Linder. Du är varmt välkommen, boka biljett här!

Vi på Hillesgården är så glada över att Hillesgårdspriset finns. Det rimmar väldigt väl med vår vision om att en ljus framtid är möjlig. Vi vill att Hillesgården ska vara en själens oas och en källa till välbefinnande och livsglädje. Och vi vill att medmänskligheten och tilliten ska öka i samhället.  


Hillesgården har en ny webbplats

Vi har en ny webbplats!

Vi har gjort om vår webbplats helt och hållet, för att det ska vara lättare för dig att hitta information om allt som händer hos oss. Precis som den förra går den nya webbplatsen lätt att läsa i mobilen och läsplattan. Välkommen in och kika!


Du kan göra många olika saker hos oss

Vi passar på att påminna om några av alla trevliga saker du kan göra på Hillesgården:

  • Höstglöd, en heldag då vi njuter av naturens färger och dofter, ger kroppen sitt med glädjefylld dans och värmande vegetarisk mat, och avrundar dagen med avslappnande yin yoga. Lördag 28 oktober, anmäl dig här
  • Vår onsdagsunderhållning fortsätter ända till mitten av december. Boka biljetter till onsdagarna här
  • Lördagar och söndagar serverar vi nylagad helglunch. Du väljer om du vill äta en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt. Här hittar du helgmenyn
  • Hillesgårdsrevyn, biljettförsäljningen är i gång. Boka biljetter nu för att vara säker på att få bra platser! Boka biljetter här

Kanske har du vänner som också är intresserade av att få de här nyhetsbreven om allt som händer på Hillesgården? Klicka här för att tipsa vänner, grannar, kollegor!


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.