Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Oktober

Vi är redan inne i oktober, många kurser har startat men vi har en del kvar att bjuda på. Det finns ännu platser kvar till våra två nybörjarkurser i franska Français 1 (partie 2) och Français 1 (partie 3). Kurserna förutsätter att du har läst lite franska tidigare.

 

I oktober erbjuder vi en föreläsning med Ture Huhtamäki på Skafferiet@Ritz tisdagen 10.10 kl.18. Ture kommer att föreläsa om katastrofhjälp och utvecklingsarbete i olika länder. Ture berättar om sina egna erfarenheter och upplevelser. Kom ihåg att anmäla dig på förhand till föreläsningen till Arbis kansli eller via vår hemsida.

 

Under oktober nalkas även höstlov 16-22.10. Observera att kansliet då håller stängt och kurserna håller också en paus om inget annat överenskommits med läraren.

 

 

 

Från regnskog till bergsland, från katastrofhjälp till utvecklingssamarbete

Ture Huhtamäki föreläser om resor i Sydamerikas regnskog, Filippinernas övärld och Nepals bergstrakter. Möt hjälpbehövande efter tyfonen på Filippinerna 2013 och jordbävningen i Nepal 2015. Möt optimismen i samhällsutvecklingsprojekt.

Föreläsningen hålls tisdagen 10.10 kl.18 på Skafferiet@Ritz, Kyrkoesplanaden 22.

Lediga kursplatser


Instagram

 

Vasa Arbis finns på Instagram! Följ @vasaarbis för att ta del av Arbis vardag!

Facebook

Gilla Vasa Arbis på Facebook för att snabbare ta del av vårt kursutbud och nyheter.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.